|
|
|||
|
|||
![]()
Με κουριερ ε ;
Δυσκολακι τι βλέπω εκτός και άμα έρθει εντός 24ωρες! |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
48ωρες παράδοση δίνει στα νησιά η acs. Έχω ξαναπάρει και δεν είχα πρόβλημα . Πιστεύω και τώρα να μην έχω κάποιο θέμα... Όπως και να έχει θα σας πω αύριο EDIT:Παιδιά άκυρο ηρθε σήμερα το δέμα.... Μόλις άρχισα προσαρμογή να πω οτι η συσκευασια απο aquavivere ηταν πολυ καλη ,ειχε και ενα σακουλι που εβγαζε ζεστη. Συνεχίζεται ![]()
|
||||
|
||||
![]()
Πανέμορφος ο χαβανεζος Γιωργο να σου ζήσει φιλαρακι!
Ειμαι σίγουρος οτι θα περάσει "ζαχαρες"! ![]() Τι αλλα νεα εχουμε; Δένει ο ύφαλος σιγα σιγα. |
|
||||
|
||||
![]()
ΤουΕχτές Είχα παραλαβες
Τον ριακτορα της DD Στον οποίο έβαλα άνθρακα Και το δεύτερο φωτιστικό glo. Τώρα έχω στο ενυδρείο 3 λάμπες των 39βατ.στο ένα glo δουλεύω μόνο τη μια. (επειδή του αλλαξα μπαλαστ μπορω και δουλεύω μόνο μια λάμπα) Οι λαμπες είναι μια ati blue plus και 2 ati purple plus . Κάποια στιγμή ίσως πρέπει να βάλω κάποια πιο άσπρη Το yellow είναι ένας από τους λόγους που έκανα πιο μεγάλο ενυδρείο. Και τη Δευτέρα θα παραλάβω φραγκακια από 2 ζωανθακια. Είμαι στο ψάξιμο για Φρανγκ
|
||||
|
||||
![]()
εκανα μετρησεις σημερα
ca400 kh 7 mg 1260 ph 8 NO3 = 0 μαλιστα μετρησα 2 φορες με salifert τα ΝΟ3 και τις δυο βγηκε μηδεν... λετε να εκανε δουλεια η χαετο; ταιζω μια φορα τη μερα. λογικα τα νιτρικα στο μηδεν δε θα μου δημιουργησουν προβλημα στα lps;
|
|||
|
|||
![]()
Μια χαρά καλορίζικος ο ριακτορας !
όπως και η εισαγωγή που περιμένεις με τον ζοανθους . το ότι είναι μηδενικά τα νιτρικα είναι καλό. Μπορείς να αυξήσεις το τάισμα τον κοραλιων και των ψαριών ! φυσικά και έπαιξε σημασία η χαετο. |
|
||||
|
||||
![]()
καλημέρα γιωργο!
σούπερ φιλαράκι,μια χαρά πάει η ρεεφαρα σου! τα μηδενικά νιτρικά οφείλονται και στην χαμηλή ιχθυοφορτωση που έχεις προς το παρών! ανέβασε αν μπορείς το μαγνήσιο και λίγο το ασβέστιο για να είσαι οκ! |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Νέο Reef 140 λίτρα! | kiddo | Reef | 0 | 03-04-15 20:52 |
250λίτρα reef + 220 λίτρα sump | Νίκος_Κρικ | Reef | 10 | 16-07-09 15:45 |
Pico Reef 15 Λίτρα | hitman | Nano Reef | 12 | 23-03-09 10:47 |