|
|
|||
|
|||
![]()
Σάκη δεν μ αφηνουνε ρε φίλε!!!!!! Να περάσουν οι αλγες και μετά μου λένε κάτι καλοπαιδα!!!
Για καμιά ρικορντεα ψήνομαι για αρχή, είναι και τα ζοανθακια της μαζικής και μετά σκέφτομαι για κανένα ζοανθακι και αργότερα παίρνω και κάνα ζοανθακι!!! ![]() Πολύ ωραία τα ζοανθακια ρε παιδιά! Τώρα για τα φώτα δεν ξέρω και πολλά άλλα η αίσθηση που σου δίνουν είναι σοβαρού εργαλείου! |
|
||||
|
||||
![]()
Αχ αυτα τα παλιόπαιδα Άρη!
![]() Σούπερ φίλε το φωτιστικο έδεσε κατευθειαν και εσωτερικα δίνοντας ομορφότερη οπτική εικόνα αλλα και εξωτερικά που αν θέλεις μπορεις να βάλεις μαύρα δεματικα ετσι ώστε να μην φαίνονται! Καλό μπουσταρισμα! |
|
|||
|
|||
![]()
το φωτιστικό είναι πολύ σοβαρό να ξέρεις !
ζοανθοι και ρικο είναι πολύ ωραία και εύκολα! |
|
|||
|
|||
![]()
Αντε να δούμε Σάκη..!
Οι ζοανθοι πολύ με αρέσουν! Ρικορντεες δεν ξέρω από που να πάρω έχω στείλει κάνα δυο e mail σε καταστήματα στο εξωτερικό μπας και βρω καμία ιδιαίτερη και βλέπουμε.. Έχω στο μυαλό μου επειδή είναι μικρό το ενυδρειακι ότι μπει μέσα να είναι ιδιαίτερο σε χρώματα αλλά είναι δύσκολη η αγορά κοραλιων ίδιος για μας που είμαστε επαρχία! White corals βγάζουν καλά κομμάτια κατά καιρούς αλλά εξαφανιζονται κατευθείαν τα ωραία πρέπει να είσαι και λίγο τυχερός να πετύχεις κάτι ιδιαίτερο. Και εσείς έχετε το νου σας αν δείτε τίποτα δυνατό στα μαγαζιά που βολταρετε σφυριχτε μου κλεφτικα! |
|
||||
|
||||
![]()
να εχεις τον νου σου παντος δεν ειναι παντα τα χροματα που βλεπεις αυτα που θα εχεις αυτοι εχουν αλλες συνθικες και αλλο φωτισμο!!!
|
|
|||
|
|||
![]()
Ναι το καταλαβαίνω αυτό λεο αλλά όπως και να το κάνουμε με το μάτι ψωνιζουμε!
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Για μένα ρικο αλλα και ζοανθους πιστεύω ότι μπορείς να βρεις από χόμπιστες εύκολα και οικονομικά!
Από μαγαζιά δεν το έλεγα λίγες φορές φέρνουν και είναι φαρμακείο! |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
κυβος 50χ50χ60 | george79 | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 5 | 07-07-16 11:37 |
DIY κυβος για μονομάχο | alkis13 | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 50 | 04-07-09 14:03 |