|
Ενυδρεία με ασπόνδυλα Παρουσιάσεις ενυδρείων με ασπόνδυλα. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|||
|
|||
![]()
Έγινε επιτέλους το νέο στήσιμο στο ενυδρείο
![]() Έγινε πλήρες άδειασμα, αλλαγή χαλικιού και στήσιμο από την αρχή με αρκετά παλιά και νέα φυτά. Το νέο στήσιμο είναι πιο οργανωμένο, τακτοποιημένο και με φυτά που θα δώσουν χρώματα. Προστέθηκαν είδη bucephalandra, staurogyne repens, alternanthera mini, lobelia cardinalis mini, hydrocotyle tripartita, fissidens και riccardia chamedryfolia ενώ έχουν μπει και rotala rotundifolia, ceratopteris και didiplis diandra τα οποία είναι πίσω και αριστερά (τα κρύβει το ξύλο) και δεν φαίνονται. Λογικά θα φουντώσουν, θα πάρουν ύψος και όγκο και θα γεμίσει το ενυδρείο. Με τα περισσεύματα έστησα ένα mini ενυδρείο να δω πως θα πάει και αυτό... |
|
||||
|
||||
![]()
Nα είσαι καλά Μάνο μου
![]() ![]() ![]() Δεν έκανα τίποτα καλέ μου ![]()
|
||||
|
||||
![]()
Μάνο, καλή (νέα
![]() Την lobelia θα σου έλεγα να την βάλεις λίγο πιο πίσω (μαζί με τα υπόλοιπα χαμηλόφυτα) και να αφήσεις όλο το χώρο εκεί μπροστά να σου τον καλύψει η tripartita... |
|
|||
|
|||
![]()
Ευχαριστώ Γιώργο, βοήθησες πολύ σε αυτή τη νέα αρχή
![]() Η lobelia έχεις δίκιο, μάλλον πρέπει να πάει αλλού, και εμένα μου φαίνεται λίγο "ξεκάρφωτη" εκεί που είναι. Λες να αφήσω όλο το χώρο μπροστά για την tripartita, ε? Εγώ στήνοντας είχα στο μυαλό μου να την αφήσω να απλώσει και να καταλάβει όλο το χώρο που είναι άδειος εκεί... Να πιάσουν τα φυτά, να φουντώσουν και θα βρουν τις θέσεις τους σιγά σιγά. |
|
|||
|
|||
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Όμορφο φαίνεται, θα γίνει ακόμα πιο όμορφο στο μέλλον. Ωραίος
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Να ˊσαι καλά Γιάννη.
Από όσα φυτά έβαλα, μόνο η didiplis diandra φαίνεται να μην πηγαίνει καλά. Είναι νωρίς ακόμα βέβαια και μπορεί να θέλει χρόνο, ίσως από την άλλη να είναι και το πιο δύσκολο φυτό που έχω από πλευράς απαιτήσεων. |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Ένα απλό αντίο.... | LEON13 | ¶λλες κιχλίδες Ν. Αμερικής | 9 | 05-05-12 00:45 |
απλό μεσογειακό | karxarini | Μεσογειακό | 12 | 01-09-10 12:49 |
Στρώσιμο απλά με νερό;;; | exelix | Αρχάριοι γλυκού νερού | 3 | 11-04-10 00:55 |