|
Bettas Μονομάχοι, όλων των μορφών. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
οι λεντοταινιες ειναι στο δρομο.
δεκα ευρω στοιχησαν και οι δυο με δωρεαν μεταφορικα απο ebay. δυο 5μετρες 5050 μη αδιαβροχες.μονο που πηρα μια warm και μια cool για να δω τη διαφορα απο κοντα. ισως να τις συνδιασω και να μπει μια και μια σε καθε μπαρα. αν δεν μου αρεσει το αποτελεσμα,τοτε θα χρησιμοποιησω τη δευτερη αλλου. ισως να τη βαλω για φωτισμο κατω απτα ντουλαπια της κουζινας,οποτε χαμενη δεν παει ![]() αν προλαβω αυριο,ισως παω να παρω και τις γωνιες και το πλεξι. αλλιως απο δευτερα. αντε να δουμε τι θα βγει... ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Και η cool μαζι με τη warm.
Η warm μονη της δεν τονιζει καθολου χρωματα.
|
||||
|
||||
![]()
ισως να εχουμε εξελιξεις...
|
|
||||
|
||||
![]()
Με νερό βρύσης θα "παίξεις"?
|
||||
|
||||
![]()
...και ενα φορτηγο τυρφη.
|
||||
|
||||
![]()
Βάλε μια τριπλή ΑΟ...
Έχω κάτι και σε περιμένει ![]() ![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
τωρα,πινω καφε και ξεκιναω τζορτζ
![]() το γεμισα χτες για να δω μην εχουμε τιποτα παρατραγουδα. δεν το ειχα γεμισει ποτε. καλα πηγε.το λαστιχο εφτασε μεχρι το καθιστικο απτην αυλη πισω. τσιτα, αλλα εφτασε. η ριζα ηρθε πανω φυσικα... να δουμε ποτε θα κατσει τωρα,αν και μου ψιλοαρεσει εκει που ειναι. μενει να μπει το φιλτρο τωρα να ξεκινησει, και να βρω ενα σκασμο λεφτα για ολα τα υπολοιπα. |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
τα "σχεδια" για το νεο ενυδρειο Ν. Αμερικης | kgf12345 | Βιοτοπικά - Γεωγραφικά ενυδρεία Ν. Αμερικής | 777 | 30-01-18 18:11 |
"Αλληλοπάθεια" ή "Μπορούμε να απαλλαγούμε από τις άλγες?" | Κλεόβουλος | Βιβλιογραφία Γλυκού Νερού | 2 | 04-06-15 18:34 |
Τάισμα "γρήγορων" και "αργών" ψαριών | filebox | Αρχάριοι γλυκού νερού | 8 | 25-11-11 21:39 |
O Raven "πρασινισε" και ο "θρονος" οπως και το gab κανει το γυρο του κοσμου!!! | Γιώργος Κ | Ιστοσελίδες στο Internet | 37 | 23-08-10 22:10 |
ΠΕΡΙ "ΖΟΥΜΙΩΝ" ΚΑΙ "ΑΦΕΨΗΜΑΤΩΝ" (Συνεχει | newfish | Γλυκό νερό - Γενικά | 0 | 18-12-02 21:29 |