|
Bettas Μονομάχοι, όλων των μορφών. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
πανο δεν εφυγα,πηγαινοερχομαι
![]() ναι το θυμαμαι αυτο που λες. αν θυμαμαι καλα ητανε μαυρη αμμος. εμενα δε μουχει τυχει ποτε αυτο σε αμμο απτον ερμη.ισως να ηταν η συγκεκριμενη. η ισως να ειχε πολυ σκονη αυτη που επαιρνα εγω γιατι ηταν πολυ πιο φτηνη.(5-6 ευρω το 25κιλο αν θυμαμαι καλα...) τυχαινει ναμαι κοντα αυτες τις μερες οποτε θα περασω να δω και αποκει. ευχαριστω ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
απο περιεργεια,μηπως εχει δοκιμασει κανεις αυτο εδω?
http://www.votsalo.net/Products/Aqua...ta-Gravel.aspx να μας πει αν παρατηρησε αλλαγες στη σκληροτητα?γιατι η ονομασια μαλον εχει να κανει με το χρωμα και οχι με το υλικο αποτι φανταζομαι... βεβαια ειναι πιο χοντρο αποτι θα ηθελα(2.5-4 χιλ)αλλα το χρωμα ειναι ακριβως αυτο που θελω... |
|
||||
|
||||
![]()
Σπίτι θα χτίσεις;
![]() Το τι θέλουν τα ψάρια που θα βάλεις... να ρωτήσεις.- ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
μα γιαυτο ρωταω βρε νικο
![]() να μαθω τι υλικο ειναι πρωτα και αν επηρεαζει το νερο, και μετα θα δω τη μορφη. γιατι υπαρχει και σε αμμο αν δεν κανω λαθος.... |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
|
||||
|
||||
![]()
θενξ μπιλ!
οποτε ακυρο φαγαμε. ελεγα μηπως τη βγαλουμε καλα και φτηνα,αλλα δεν... ![]() δεν πειραζει,θα βρεθει κατι αλλο ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Υπαρχει αυτο που εχω εγω της seachem το red αλλα πολλα λεφτα για τα κιλα που θες και ειναι και χοντρο.
|
|
||||
|
||||
![]()
και εκεινο που ειχα παρει απτο πετσιτυ ηταν καλο στο χρωμα και στο μεγεθος,αλλα εκεινο επεπλεε πολυ.ειδικα στην αρχη μεχρι να ποτισει καλα,με το παραμικρο κουνημα στο βυθο ανεβαιναν μπιλακια πανω.
δε θυμαμαι και πως λεγοταν τωρα... |
|
||||
|
||||
![]()
Το manado μαλλον λες μαστιγα κατα τη γνωμη μου αλλα καλη τιμη και ωραιο χρωμα ειναι πολυ πιο σκουρο καφε ,αυτο που ψαχνεις ειναι στο χρωμα του πηλου αν το βρεις και σε αμμο πες μου θα ειναι αφασια!
|
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
τα "σχεδια" για το νεο ενυδρειο Ν. Αμερικης | kgf12345 | Βιοτοπικά - Γεωγραφικά ενυδρεία Ν. Αμερικής | 777 | 30-01-18 18:11 |
"Αλληλοπάθεια" ή "Μπορούμε να απαλλαγούμε από τις άλγες?" | Κλεόβουλος | Βιβλιογραφία Γλυκού Νερού | 2 | 04-06-15 18:34 |
Τάισμα "γρήγορων" και "αργών" ψαριών | filebox | Αρχάριοι γλυκού νερού | 8 | 25-11-11 21:39 |
O Raven "πρασινισε" και ο "θρονος" οπως και το gab κανει το γυρο του κοσμου!!! | Γιώργος Κ | Ιστοσελίδες στο Internet | 37 | 23-08-10 22:10 |
ΠΕΡΙ "ΖΟΥΜΙΩΝ" ΚΑΙ "ΑΦΕΨΗΜΑΤΩΝ" (Συνεχει | newfish | Γλυκό νερό - Γενικά | 0 | 18-12-02 21:29 |