|
Bettas Μονομάχοι, όλων των μορφών. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
Πάρε μερικά σχοινιά να σου φτιάξω τεχνητές ρίζες/κλαδιά
|
||||
|
||||
![]()
θα σου πω george,κατσε να δω τι στησιμο θα κανω πρωτα.
να και μια φωτο απο κεινο το ενυδρειο ![]() νομιζα τις ειχα χασει,αλλα τις βρηκα τωρα με λιγο ψαξιμο ![]() τα υψωματα δεξια και αριστερα ειχαν γινει με dow,κατω απο την αμμο. ακομα καλυτερα ειναι αν γινει με χαλικι μεσα σε διχτακι,αλλα το προβλημα μου ειναι να βρω το διχτακι ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Φτιάχνεις πουγκιά με τούλι
-------------------------------------- Επίσης αυτά τα σφουγγάρια μπάνιου, είναι δυχτι που είναι μακρύ καλτσον, φτιάχνεις άνετα πολλά σακουλάκια ![]()
|
||||
|
||||
![]()
ωπα,ωραιος τακη!
![]() δεν ετυχε ποτε να ανοιξω κανα τετοιο. τι λες τωρα! ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Μπράβο Γιώργο. Καλορίζικο φιλε να ειναι και τυχερό.
Αντί για πόμολα μπορείς να βάλεις και τατς που έχουν ενα ευρω το ενα και δεν φαίνονται και πουθενά. Τώρα αφού ολα τα παιδιά σου είπαν να βάλεις οτι λίμνη και ποτάμι υπάρχει στην υφήλιο εεεε δεν πρεπει και εγω να πω την γνώμη μου; Ε ναι λοιπών Γιώργο μήπως ήρθε η ώρα να κάνεις μια ρεεφαρα; ![]() Αστειεύομαι!οι μονομάχοι ειναι σούπερ πάντα μου άρεσαν και πάντα με στεναχορουσαν μιας και τους έβλεπα και βλέπω σε πλαστικό ποτήρι. Καλή συνεχεια στο έργο σου. Ειμαι σίγουρος για την επιτυχία του. |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
τα "σχεδια" για το νεο ενυδρειο Ν. Αμερικης | kgf12345 | Βιοτοπικά - Γεωγραφικά ενυδρεία Ν. Αμερικής | 777 | 30-01-18 18:11 |
"Αλληλοπάθεια" ή "Μπορούμε να απαλλαγούμε από τις άλγες?" | Κλεόβουλος | Βιβλιογραφία Γλυκού Νερού | 2 | 04-06-15 18:34 |
Τάισμα "γρήγορων" και "αργών" ψαριών | filebox | Αρχάριοι γλυκού νερού | 8 | 25-11-11 21:39 |
O Raven "πρασινισε" και ο "θρονος" οπως και το gab κανει το γυρο του κοσμου!!! | Γιώργος Κ | Ιστοσελίδες στο Internet | 37 | 23-08-10 22:10 |
ΠΕΡΙ "ΖΟΥΜΙΩΝ" ΚΑΙ "ΑΦΕΨΗΜΑΤΩΝ" (Συνεχει | newfish | Γλυκό νερό - Γενικά | 0 | 18-12-02 21:29 |