|
Bettas Μονομάχοι, όλων των μορφών. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
δεν πα να λενε...
![]() προχωραμε.εβαψα τη βαση τωρα μολις γυρισα απτη δουλεια ![]() δεν τελειωσε ακομα,μενουν κατι ψιλα,αλλα κιετσι δε με χαλαει.θα μπουν 4 πομολα ασημι μολις πληρωθω,εκτος αν βρω τροπο να κανω ασημι τα χρυσαφια που ειχε ![]() παντως αλλαξε πολυ η οψη του,μονο με λιγο βαψιμο και καθαρισμα ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Το λες τώρα βρε Γιώργο,
έδειξε πλέον, είναι ότι πρέπει για χρυσόψαρα ![]()
|
||||
|
||||
![]()
Κουκλί έγινε
![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Πολύ μου άρεσε η πρόταση του Γιώργου (no_name).
Γιώργο... το μηχανάκι ΔΕΝ το έχω πάρει ακόμα... θα μιλήσουμε στο τηλέφωνο, μόλις το πάρω.- ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Δεν με ακούει Νικόλα... και να σημειώσω ότι το συγκεκριμένο που δείχνω το έχει δει live και ξετρελάθηκε!!
|
||||
|
||||
![]()
Γκρι??? δεν μαρεσει
|
||||
|
||||
![]()
Δεν νομίζω ότι θα κάνεις μεγάλες αλλαγές αν θα κάνεις paludarium... έτσι και αλλιώς δεν θα έχεις και πολλά ψάρια μέσα!!!
Συμφωνώ μαζί σου Σπύρο..
|
||||
|
||||
![]()
Ε μα εχει καφε επιπλο δεξια, ασπρο αριστερα, και γκρι η βαση κι ολα αυτα με μαυρα πλαισια στο ενυδρειο?
Σοκ πολυτισμικοτητας. Τουλαχιστον μαυρη η βαση που ειναι ουδετερο χρωμα και παει με ολα και βασικα παει με τα πλαισια του ενυδρειου.
|
||||
|
||||
![]()
μην κοιτας το επιπλο δεξια,γιατι αυτο θα φυγει καποια στιγμη.μετανιωσα που το πηρα,αλλα ηταν καλη τιμη του.
και δεν ηξερα και οτι θα εβαζα 600λιτρο ενυδρειο στο καθιστικο τοτε που το πηρα ![]() περιμενε να το δεις τελειωμενο και στημενο και τοτε θα μου πεις ![]() πλακα μας κανεις? ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
κιομως σπυρο,παει με τον καναπε
![]() αν δω καποια στιγμη οτι το βαριεμαι η θελω να κανω αλλαγες,το βαφω οτι χρωμα θελω.μαυρο κλπ ![]() προς το παρον μου καθεται καλα στο ματι αφου ταιριαζει με τον καναπε που ειναι κοντα. |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Όποτε θες... είναι πολύ εύκολο!!!
|
||||
|
||||
![]()
κιεμενα μου αρεσει η προταση του γιωργου,και το ειχα δει και απο κοντα και μου τρεχαν τα σαλια,αλλα χρημα και χρονος για τοσες ιστοριες δεν παιζει
![]() αν και δεν ειναι αυτος ο κυριος λογος. για να καταλαβετε τι παιζει εδω που ειμαι θα εξηγησω κανα δυο πραγματα και αν εχετε καμια ιδεα να την ακουσω... ![]() ενας λογος που ηθελα μεγαλο ενυδρειο και ενας απτους λογους που δεν κοιταω για μεγαλυτερα η περισσοτερα ψαρια ειναι γιατι στο σπιτι εδω,δεν πληρωνω νερο. το πληρωνει ο σπιτονοικοκυρης.ετσι κιαλλιως,ενα ατομο ειμαι και μεχρι τωρα χωρις ενυδρειο δεν χαλουσα πολυ νερο. θελω να αποφυγω να εχω να πληρωσω λογαριασμο νερου-που θα χρειαστει αν κανω μεγαλες συχνες αλλαγες. για τον ιδιο λογο βασικα,δεν θελω να κανω παλουνταριο.γιατι θα πρεπει να βαλω λιγοτερο νερο,αρα μεγαλυτερες αλλαγες κλπ... βεβαια και τωρα δεν θα γεμισει μεχρι πανω,αλλα θαναι πανω απο τη μεση.3/4 αν οχι λιγο περισσοτερο. και οπως το κοβω,(με τοσο νερο και αυτα τα ψαρια)αλλαγες θα κανω οποτε νομιζω οτι πρεπει να γινουν και οχι απο αναγκη εβδομαδιαια. αυτα ![]() |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
τα "σχεδια" για το νεο ενυδρειο Ν. Αμερικης | kgf12345 | Βιοτοπικά - Γεωγραφικά ενυδρεία Ν. Αμερικής | 777 | 30-01-18 18:11 |
"Αλληλοπάθεια" ή "Μπορούμε να απαλλαγούμε από τις άλγες?" | Κλεόβουλος | Βιβλιογραφία Γλυκού Νερού | 2 | 04-06-15 18:34 |
Τάισμα "γρήγορων" και "αργών" ψαριών | filebox | Αρχάριοι γλυκού νερού | 8 | 25-11-11 21:39 |
O Raven "πρασινισε" και ο "θρονος" οπως και το gab κανει το γυρο του κοσμου!!! | Γιώργος Κ | Ιστοσελίδες στο Internet | 37 | 23-08-10 22:10 |
ΠΕΡΙ "ΖΟΥΜΙΩΝ" ΚΑΙ "ΑΦΕΨΗΜΑΤΩΝ" (Συνεχει | newfish | Γλυκό νερό - Γενικά | 0 | 18-12-02 21:29 |