|
Bettas Μονομάχοι, όλων των μορφών. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
θενξ!
![]() τωρα που το σκεφτομαι,βλεπω ενα μεγαλο κομματι μπαμπου διαγωνια μεσα στο ενυδρειο. μεγαλο ομως,καμια δεκαρια με δεκαπεντε εκατοστα διαμετρο.απτη μια ακρη ως την αλλη. ισως και φοινικοφυλλα γυρω γυρω.... |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Εγω βλεπω κι ενα Ταυλανδεζο να φυτευει ρυζι. ![]() ![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]()
Βγάζεις καπάκι, νερό μέχρι τη μέση, άμμος χαμηλό προφίλ μπροστά και προς τα πίσω να ανυψώνεται και όλη η πίσω πλευρά φυτεμένο ρύζι που να βγεί με τον καιρό έξω. 2-3 σποτάκια λεντ στον τοίχο για φωτισμό. (αυτά τα είδα στο φλυτζάνι το πρωί
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
χαχαχαχα!
![]() γιαννη το σκεφτηκα κιεγω το ρυζι,αλλα μεχρι να φυτρωσει και να βγει θαναι αδειο το ενυδρειο... δεν με βιαζει κανεις να βαλω ψαρια,αλλα θα δειτε παρουσιαση σε κανα τετραμηνο ![]() εκτος αν βρεθει τροπος που να τα συνδιαζει ολα.σπορους ρυζιου εχω ακομα παντως και σιγουρα θα βαλω... ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
αυτά ειναι και εγώ που νόμιζα ότι υπερβαλλα όταν έβαλα μονομάχο στα 150 λίτρα ... Υπέροχα ψάρια αδικημένα απο τους περισσότερους χομπιστες ποιο είδος θα βάλεις ;εγω εχω έναν άσπρο σούπερ δέλτα
|
|
||||
|
||||
![]()
δεν ξερω ακομα τι ειδος θα μπει.θα ηθελα smaragdina ιδανικα,αλλα οπως ηρθε η ιδεα φευγει, γιατι δεν παιζει να βρω.
και για καποιο splendens plakat hm αν βρω σε χρωματα που να μου αρεσουν,δεν θα πω οχι. dragon θα ηθελα,αλλα και τετοιο δεν παιζει να βρω... ![]() προσπαθω να μην τα σκεφτομαι γιατι εκνευριζομαι.... ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Γιώργο για φωτισμό σκέψου τη λύση με μη αδιάβροχη λεντοταινία σε αλουμινογωνιά,
φθηνή και εύκολη λύση
|
||||
|
||||
![]()
Το περιβάλλον ενός ενυδρείου δύσκολα θα μπορούσε κανείς να το συμπεριλάβει στην κατηγορία ''εξωτερικοί χώροι'' που αφορούν φωτιστικά ή φωτισμό γενικότερα. Θα έλεγα και με βάση την προσωπική μου εμπειρία πως πρόκειται περισσότερο για χώρο "πισίνας", ότι αφορά τη συσχέτιση με τον φωτισμό και τα τεχνικά χαρακτηριστικά των φωτιστικών σωμάτων. Αυτό αυτόματα σημαίνει ότι (βραχυπρόθεσμα ή μακροπρόθεσμα) προϊόντα και λύσεις που δεν χαρακτηρίζονται από βαθμό στεγνότητας ΙΡ68 (ίσως και ΙΡ67 να είναι ανεκτό) θα καταστραφούν.
Το άλλο θέμα είναι τα ηλεκτρονικά κυκλώματα. Σχεδόν καμία μορφή τεχνητής πηγής φωτός δεν "πιάνει" τον ονομαστικό χρόνο ζωής που δίνει η εταιρεία. Δε μας λένε ψέμματα, απλώς δεν δοκιμάζουν τα προϊόντα τους σε συνθήκες ΔΕΗ ![]() Το ενυδρείο της Elite όντως έχει αυτές τις τρύπες για τα ακροφύσια που αναγνώρισε ο Σπύρος. Σε αυτές μπορείς να κουμπώσεις αντίστοιχα ακροφύσια με αυτά που προτάθηκαν από Igna και με ένα εξωτερικό ballast να ξαναλειτουργήσεις τις λάμπες φθορίου. Ωστόσο το φωτιστικό της Elite δεν είναι ίδιο με αυτό της Juwel, δηλαδή δεν είναι σφραγισμένο-κολλημένο, αλλά είναι φουλ επισκέψιμο και κολλημένο με σιλικόνη. Μπορείς δηλαδή να το διαλύσεις, να φτιάξεις όλο το κύκλωμα και να το ξανακολλήσεις. |
|
||||
|
||||
![]()
ωραιος! ευχαριστω
![]() ναι αυτο θα γινει με το φωτιστικο ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
εκδρομη στον ερμη σημερα γιατι ειχα ρεπο
![]() 100 κιλα χαλαζιακη 0.8-2mm 27ευρω. και στο φευγα,χτυπησα και μια ολοξερη ριζα ελιας μουρλια. 37 ευρω αυτη αλλα δε μπορουσα,την ερωτευτηκα ![]() το αν χωραει η αν θα χωρεσει να μπει,ειναι αλλο θεμα...ηταν παρορμητικη αγορα.ισως χρειαστω αλυσοπριονο...εχει κανεις? ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Αντε μπραβο γεμιζει το θυριο σιγα σιγα.
Την ελια την πηρες απο pet shop???
|
||||
|
||||
![]()
απτον ερμη κιαυτη.
ειναι δεκαξι κιλα η ριζα. αν τη βαλω τελικα,θα πρεπει να κοπει λιγο ο κορμος που εξεχει απο πισω γιατι δεν υπαρχει περιπτωση να χωρεσει. προσπαθησα χτες να τη μανουβραρω λιγο μπας και μπει ετσι,αλλα δεν... αν δεν μπει,θα τη βαλω σε αγγελια. ειναι πολυ ωραιο κομματι,σε ενυδρειο θα φαινεται φοβερη. ![]() |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
τα "σχεδια" για το νεο ενυδρειο Ν. Αμερικης | kgf12345 | Βιοτοπικά - Γεωγραφικά ενυδρεία Ν. Αμερικής | 777 | 30-01-18 18:11 |
"Αλληλοπάθεια" ή "Μπορούμε να απαλλαγούμε από τις άλγες?" | Κλεόβουλος | Βιβλιογραφία Γλυκού Νερού | 2 | 04-06-15 18:34 |
Τάισμα "γρήγορων" και "αργών" ψαριών | filebox | Αρχάριοι γλυκού νερού | 8 | 25-11-11 21:39 |
O Raven "πρασινισε" και ο "θρονος" οπως και το gab κανει το γυρο του κοσμου!!! | Γιώργος Κ | Ιστοσελίδες στο Internet | 37 | 23-08-10 22:10 |
ΠΕΡΙ "ΖΟΥΜΙΩΝ" ΚΑΙ "ΑΦΕΨΗΜΑΤΩΝ" (Συνεχει | newfish | Γλυκό νερό - Γενικά | 0 | 18-12-02 21:29 |