|
Βιοτοπικά - Γεωγραφικά ενυδρεία Ν. Αμερικής Παρουσιάσεις ενυδρείων Ν. Αμερικής, συζητήσεις για διακόσμηση |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
Βαλε φωτο να γελασει και ο καθε πικραμενος
![]()
Γραφει ελευθερα και ανεπηρεαστα την αποψη του και ευχαριστει το GAB που του δινει αυτη τη δυνατοτητα. Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη delta66 : 18-11-16 στις 01:08 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]()
σβησαν τα φωτα τωρα.αυριο πιστευω θα εχω φωτογραφια που θα φαινονται και τα ψαρια
![]() καλα πρεπει να ερθετε μια μερα και να βρειτε εδω ο ενας τον αλλον... καντε οτι θελετε με το ενυδρειο,εγω θα κατσω σε μια γωνια και θα γελαω ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Ε μα πηγα κι εγω να δω το ενυδρειο και καθομασταν κανα εικοσαλεπτο σαν μ...ες και βλεπαμε κατι κλαρια και ενα σκουπιδαριο στο βυθο.
Αυτο ηταν. Δεν εμεινε τιποτα ορθιο. Και μετα .... σκασανε μυτη τα ψαρια. Τα ειδαμε (εστω και με λιγοστο φως και μαυρο νερο) να βγαινουν απο τις γωνιες και να κανουν βολτες στη μεση του ενυδρειου (αδεια πλεον απο εμποδια). Φαγανε κιολας μετα. Μεχρι και απο το βυθο βοσκαγανε. Βαζω στοιχημα οτι σε 1 ωρα που κατσαμε, θα τα ειδες περισσοτερο απο οτι τα ειδες συνολικα μεσα σε καναδυο βδομαδες που τα εχεις. ![]()
|
||||
|
||||
![]()
ναι δε λεω,κυκλοφορησαν αρκετα σημερα πραγματι.
ισχυει αυτο που λες ![]() ανοιξε ο τοπος και υπαρχει χωρος για ανετο κολυμπι. εμενα μου αρεσε η οχθη που ειχα φτιαξει,αλλα τα ψαρια με τοσο σκοταδι και κρυψωνες μαζευοντουσαν μεσα ευκολα. παντως οταν βγαινουν και κοπαδιαζουν ειναι πανεμορφα ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
ηρθαν και τα grindal σημερα απτο συνφορουμιτη mathiu.
Μενελαε χιλια ευχαριστω ![]() τουμπανο η καλλιεργεια που μου στειλες και πολυ προσεγμενη ![]() νασαι καλα ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Στα grindal... έχεις μείνει ακόμα εσύ;
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
γιατι τι εχουν τα γκρινταλ?
μια χαρα ειναι. ρατσισμο στα σκουληκια θα κανουμε? ![]() θα προτιμουσα να ειχα και γεωσκοληκες,αλλα συντομα θαχω και απαυτα. εχετε να προτεινετε και κατι αλλο κυριε? ![]() |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() Τουμπανο το ενυδρειο σου. Μπραβο σου ![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]()
Γιώργο... ΜΗΝ βάλεις άλλα ξύλα... άσε τα ψάρια να ξεθαρέψουν και να απλωθούν.-
![]() |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
"Αλληλοπάθεια" ή "Μπορούμε να απαλλαγούμε από τις άλγες?" | Κλεόβουλος | Βιβλιογραφία Γλυκού Νερού | 2 | 04-06-15 18:34 |
Τάισμα "γρήγορων" και "αργών" ψαριών | filebox | Αρχάριοι γλυκού νερού | 8 | 25-11-11 21:39 |
O Raven "πρασινισε" και ο "θρονος" οπως και το gab κανει το γυρο του κοσμου!!! | Γιώργος Κ | Ιστοσελίδες στο Internet | 37 | 23-08-10 22:10 |
"Επίσημη" έκδοση "υπολογιστή" ενυδρείου | Fonamstel | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 27 | 07-06-04 04:23 |
ΠΕΡΙ "ΖΟΥΜΙΩΝ" ΚΑΙ "ΑΦΕΨΗΜΑΤΩΝ" (Συνεχει | newfish | Γλυκό νερό - Γενικά | 0 | 18-12-02 21:29 |