|
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
ελπιζω να ξανά πάρουν χρώμα! |
|
|||
|
|||
![]()
Καλησπέρα παιδιά μόλις παρέλαβα τα φώτα!
Σε τι ένταση προτείνετε να τα ξεκινήσω? ------------------------- Τα έβαλα τελικά! Τα έχω 12 περίπου εκατοστά απ την στάθμη του νερού, ρυθμησα ανατολη-δυση και τα έχω να ξεκινάνε από 5%ενταση και χρώμα-25%ενταση και χρωμα-50%ενταση και χρώμα το περισσότερο και μετά πέφτει πάλι με τις ίδιες τιμές. Ακούω συμβουλές αδέρφια! Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη revolution1925 : 18-11-16 στις 15:36 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
|||
|
|||
![]()
Για βαλε καμία φωτογραφια να δούμε και εμείς .
υπολογισε να φώτιζει λίγο λίγοτέρο από το προηγούμενο . κάθε εβδομάδα να ανεβάζεις σιγά σιγα μέχρι να δεις τα κοράλλια να είναι οκ . |
|
|||
|
|||
![]()
Σάκη στα μάτια μου φωτίζει πιο λίγο απ το προηγούμενο.. Λίγο που έψαξα λένε ότι μπορεί να φαίνεται λιγότερο φως αλλά είναι πολύ δυνατό.. Βρήκα και κάτι έτοιμα προγράμματα σε ξένα φόρουμ θα φτιάξω ένα και θα το παρακολουθώ..
Δεν εχω και κοράλλια Σάκη ένα μικρό βραχακι με μανιτάρια μόνο έχω.. Τι σημάδια μπορώ να δω στα κοράλλια για να καταλάβω αν έχουν πολύ φως η λίγο? Πως συμπεριφερονται δηλαδή στο πολύ φως και πως στο λίγο? Δεν εχω ίντερνετ στο σπίτι Σάκη από Δευτέρα είπαν θα το φτιάξουν.. Αν μπορέσω θα ανεβάσω φώτο αύριο απ το μαγαζί αν προλάβω με τις δουλειές. |
|
|||
|
|||
![]()
θα δεις τα μανιτάρια να παίρνουν χρώμα.
Μια διαφορά θα δεις και στης αλγες που λόγο διαφοράς θα υπάρχει μια έξαρση! |
|
|||
|
|||
![]()
Ότι είναι να γίνει ας γίνει!
Εδώ είμαστε να το πολεμησουμε! Σκέφτομαι σιγά σιγά να παραγγείλω και καμιά ρικορντεα και μαζί με τα ζοανθακια της μαζικής να ξεκινήσω δειλά δειλά να στοκαρω.! Μικρό είναι το ενυδρειακι τελικά γρήγορα θα γεμίσει! ![]() |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Καλοδουλευτο να ειναι και να το χαρείς! Κανε λιγο υπομονη στο στοκαρισμα για να περάσουν οι πρώτες Αλγες! Εχουμε ακόμα χρόνο Άρη! ![]() |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
κυβος 50χ50χ60 | george79 | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 5 | 07-07-16 11:37 |
DIY κυβος για μονομάχο | alkis13 | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 50 | 04-07-09 14:03 |