|
Malawi Αφιερωμένο στο "Greek Club about Cichlid Lovers from iliovas" απ' το οποίο άρχισαν ολα! |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
Κάντα και τα 2 ταυτόχρονα. Δεν θα πάθουν τίποτα πέρα από ένα κόψιμο
![]() Κουταλάκια λιγότερα (ανάλογα τα καθαρά λίτρα νερού). Παρακολούθηση και σε 5 μέρες αν δεν δεις βελτίωση θα πας για Flagyl. Μας ενημερώνεις. |
|
||||
|
||||
![]()
Δεν εχουν τιποτα τα ψαρακια.Τωρα πηγα σπιτι και ειναι ξεπρισμενα.Απο το φαγητο ειναι.Σας ειπα ειναι λαιμαργα.Προσπαθω να τα ξεγελασω ριχνοντας φαι στις δυο αντιθετες γωνιες του ενυδρειου μπας και προλαβουν να φανε τα αλλα.Βαζω το χερι μεσα και με δαγκωνουν.Λεω να κανω 2 μερες νηστεια.Δειτε τωρινες φωτο(συγνωμη για την ποιοτητα φαινεται η διαφορα της κοιλιας απο τις χτεσινες)
|
|
||||
|
||||
![]()
Αμάν ρε φίλε μας κοψοχόλιασες
![]() Ρεβύθια τα είχες δώσει? Μείωσε την ποσότητα τροφής. Και μια μέρα τη βδομάδα νηστεία. |
|
|||
|
|||
![]()
Στην αρχη τρομαξα,επιδημια επεσε???
Μπραβο Κοσμα να τα χαιρεσε!!! |
|
||||
|
||||
![]()
Ευχαριστω πολυ φιλε tsantos!
Δασκαλε και αυτο στα πλαισια της εκπαιδευσης ειναι.Εμαθα κατι παραπανω(μακρυα απο ολους μας).Εγω εχασα χτες 10 χρονια απο την ζωη μου μεχρι να παω σπιτι ![]() |
|
||||
|
||||
![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Καλημερα σας! 2-3 callainos εχουν αρχισει να ξυνονται στην αμμο.Δηλαδη οταν κολυμπανε χαμηλα γυρνανε το σωμα τους ακουμπανε την αμμο και συνεχιζουν κανονικα.Αυτο δεν το εχω δει σε αλλα ψαρια.
Διαβασα και στο θεμα του Λαμπρου οτι μπορει να ειναι παρασιτο ή οριοθετηση της περιοχης.Να κανω κατι προληπτικα? |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Σκέψης Για Αφρική...... | stanlee | Βιοτοπικά - Γεωγραφικά ενυδρεία Λιμνών Ανατολικής Αφρικής | 8 | 24-11-14 18:00 |
50 Λιτρα Αφρική Γίνεται? | jimn | Κιχλίδες ποταμών Αφρικής | 15 | 23-11-13 14:21 |
Επιστροφή στην Αφρική ! | Γιάννης12 | Malawi | 10 | 28-06-12 01:18 |
Ταξίδι στην Αφρική | dimitris | Πανελλήνιος Σύλλογος Φίλων του Ενυδρείου | 3 | 26-05-05 13:39 |