|
|
||||
|
||||
![]()
Συμφωνω,μακροπρόθεσμα ομως τι γίνεται;Βλεποντας τι σιφωναρω σε καθε αλλαγη απο τον πατο του ενυδρείου,πιστευω οτι με αραγωνιτη,ολη αυτη η βρωμα θα δημιουργουσε προβλημα στο σύντομο μελλον.
|
||||
|
||||
![]()
τι να σου πω ρε φιλε εγω δεν σιφωναρω τον βυθο (δεν εχω σκουπα
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
καλησπερα παιδια!
η σκούπα βυθού είναι επιβεβλημένη και απαραίτητη πιστεύω μεσοπρόθεσμα αλλά και μακροπροθεσμα έτσι ώστε να κρατήσεις τον ύφαλο σε ισορροπία αποβάλλοντας ότι δεν χρειάζεται από τον αραγωνιτη! καλό είναι σε κάθε αλλαγή νερού να σιφωναρουμε το 30% του αραγωνιτη! |
|
||||
|
||||
![]()
Έλα Γιάννη τι εγινε φιλαρακι μου;
Τι κανει η ρεεφαρα σου πως παει ; |
|
||||
|
||||
![]()
Εχω θεμα με κυανο και σκέφτομαι να ριξω ερυθρομικινη........αλλιως,τι αλλο να κανω...Εχω βαρεθει να ρουφαω καθε εβδομαδα το κυανο και αυτο μετα απο 30 ωρες να ειναι παλι εκει....
Επισης σκεφτομαι να βαλω αραγωνιτη μπας και αλλαξει αυτη η στασιμοτητα του ενυδρειου,που ειλικρινά,μου εχει σπασει τα νευρα...... Αν δεν παρει τα πανω του,θα γινει FO και τελος η ταλαιπωρία....
|
||||
|
||||
![]()
ερυθρομικινες και αλλα σκευάσματα σε εμενα δεν ειχαν αποτελεσμα, οταν εβγαλα το βραχο τον καθαρισα και τον έστησα ωστε να μην υπάρχουν νεκρες περιοχες εξαφανίστηκε,
αυτο το ψαρι υποτίθεται οτι καταναλώνει κυανό, http://www.liveaquaria.com/product/p...206&pcatid=206 |
|
||||
|
||||
![]()
Γιαννη εχω αλλαξει παλι θεση τους κυκλοφορητες.Η ροη ειναι τοσο πολυ που πλεον καποια κοραλια δυσανασχετουν.Δεν ειναι και σε κανα περιεργο σημειο.Τωρα αυριο θα το ξανασιφωναρω μαζι με 50λιτρα αλλαγη,αλλα κουραστηκα αδερφέ.....
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Ηρθε η ωρα...!! | boutas ski | Χρυσόψαρα | 98 | 31-05-13 21:57 |
Ηρθε η ωρα | aggelospap | Αρχάριοι γλυκού νερού | 33 | 14-01-10 15:31 |