|
|
||||
|
||||
![]() |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() Το σαμπλα το ειχα στα υποψη μου αλλα δεν καθησα ποτε να δω διαστασεις...για να δω αν με παιρνει... Ευχαριστω πολυ ![]() ------------------------- Το 5λιτρο το σαμπλα θα παρω και ολα κομπλε πιστευω...
![]() ![]() --------------------- Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Lth1 : 14-11-16 στις 10:29 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]()
Οι αντλιες που εχω ειναι για να μπουνε μεσα στο ενυδρειο και να δινουν νερο στο φιλτρακι και να το πεταει το κουτι με υπερχειληση μεσα στο ενυδρειο...
Αυτο παει να πει οτι θα πρεπει να φτιαξω μια βασουλα για να μπει επανω και να ειναι λιγο ψηλοτερα απο το ενυδρειο... Κοιταξα βεβαια για αντλιες χαμηλων βαττ που να περνουν διπλο (wet & and dry) αλλα τις βρηκα ακριβες Καμια ιδεα??
|
||||
|
||||
![]()
ετοιμαζω κι εγω Λουκα ενα τετοιο φιλτρο, για ενα 60λιτρο.
πηρα ενα ψηλο κουτι απο jumbo 11 λιτρα. εγω θα βαλω γωνιες lock για υπερχεληση, ετσι μπορουν να χρησιμοποιηθουν και σαν πιαστρακια στο κρεμασμα στο τζαμι. αλλα επειδη δεν θελω να το ζορισω, θα το σηκωσω με φελιζολ πισω απ το ενυδρειο. απο αντλια παρρηγγειλα μια 12βολτη απο ebay που εχει στομιο στην εισοδο του νερου , για να την βαλω μεσα στο κουτι. |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Ιδέες... | Αλέξης6 | Γλυκό νερό - Γενικά | 12 | 31-05-10 01:59 |
Ιδέες για καινούργιο ενυδρείο και Aquascape, Ρίξτε ιδέες παίδες γιατί είμαι πολύ προβ | Αλέξης6 | Παρουσιάσεις Φυτεμένων Ενυδρείων | 7 | 07-04-10 00:19 |
Νεο 60λιτρο.. ιδέες? | coldnpale | Αρχάριοι γλυκού νερού | 6 | 14-02-10 23:41 |
Ιδέες; | chemical mac | Παρουσιάσεις Φυτεμένων Ενυδρείων | 39 | 12-11-09 13:35 |
Ιδέες για νέο ενυδρείο. | tsiko | Αρχάριοι γλυκού νερού | 5 | 16-03-07 19:12 |