|
|
|||
|
|||
![]()
Και εγω αυτο πιστεύω,γι αυτο και ανοιξα το θεμα στις άλγες,απλα δεν μπορω να καταλαβω τι άλγη είναι.Εχεις καμια ιδέα;
|
||||
|
||||
![]()
Νομίζω bba, ρίξε εξέλ δοκιμαστικά τοπικά στο ξύλο να δεις θα μωβίσει; Ετσι ξεκίναγε και σε μένα αυτή η άλγη στο ξύλο μου.
|
|||
|
|||
![]()
Εριχνα ταμπλέτες co2 και δεν είχα παρει excel.Οπότε αυριο θα παω να πάρω και βλέπουμε.Απευθειας έριχνες με συριγγα ή έβγαζες έξω την ρίζα ας πούμε.Αν μωβισει σημαινει ότι είναι bba?
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]()
|
||||
|
||||
![]()
Δοκιμασε πρωτα λιγο οξυζενε με μια συριγγα.Απευθειας επανω στη ριζα η στο φυτο.
|
|||
|
|||
![]()
Οχι δεν έχω γαρίδες.Θα προσπαθήσω να την βγάλω και θα της ρίξω ή θα κόψω ένα φυλλαράκι.
------------------------- Νομίζω τον βρήκα τον ένοχο. seachem discus buffer,περιέχει φώσφορο. Πηγαινω ταχέως για αλλαγη νερού.
Αρχή άνδρα δείκνυσι ![]() Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη matista : 13-11-16 στις 20:11 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]()
Ο επιπλέον φώσφορος δημιουργεί bba, αν μωβίσει ναι αυτή είναι. Το οξυζενέ θέλει προσοχή, το εξέλ εγώ με γαρίδα μέσα έριχνα 3 μέρες σερί δόση πρώτης ημέρας για τα λίτρα μου και την έκαιγα χωρίς άλλα προβλήματα.
|
||||
|
||||
![]()
Κώστα, επειδή το"προσοχή" για το οξυζενέ το διαβάζω συνεχώς από αρκετούς, κανένα πρόβλημα δεν υπάρχει όσο το χρησιμοποιείς με μέτρο. Κάτι που ισχύει άλλωστε για όλα τα παρασκευάσματα. Απλά να μην το ψεκάζεις απ' ευθείας πάνω στα ζωντανά πρέπει. Κατά τα άλλα ενεργεί καλύτερα από το εξέλ και είναι και φθηνότερο...
|
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Είναι καφέ άλγη; | xakou | Αρχάριοι γλυκού νερού | 1 | 11-03-15 15:55 |
Τι άλγη είναι αυτή ?? | n_vergopoulos | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 3 | 14-05-12 00:41 |
Είναι άλγη? | erling | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 10 | 22-01-08 11:41 |
Τι άλγη είναι αυτή; Πως τη διώχνω; | KwstasV | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 5 | 10-04-07 12:37 |
Τι άλγη είναι ? | Nrgman | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 20 | 24-06-06 12:22 |