|
|
||||
|
||||
![]()
Αργησα λίγο φέτος αλλά τελικά φύτεψα και τα μαρουλάκια μου
![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]()
Είσαι ωραίος!!!!
Μαρουλάκι βιολογικό μόνο με κοπριά χρυσόψαρου ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Ετσι Κλεόβουλε
![]() αλλά και κρεμμυδάκια, και 2 κουνουπιδάκια και μαϊντανό ![]() Τα κουνουπίδια , όπως κάθε φορά γίνονται τροφή για τα χρυσόψαρα ![]()
|
||||
|
||||
![]()
Τάκη είσαι μεγάλος άρχοντας.
ωραία κατασκευή όλο το θέμα. Και έξυπνη. τα μαρούλακια θα είναι λουκούμι.
|
||||
|
||||
![]()
Ευχαριστώ Αλέξη ,
όντως τα μαρούλια είναι νόστιμα, καμία σχέση με της Λαϊκής ![]()
|
||||
|
||||
![]()
Ωραιος Τακη!Ηθελα και εγω να βαλω διαφορα αλλα δεν εχω χωρο ουτε για γλαστρα μονο πανω στο τραπεζι χαχαχαχ και το αλλο το μπαλκονι το μικρο ειναι βορινο οποτε δε θα μεινει τιποτα.
|
|
||||
|
||||
![]()
Νοικοκυροδουλειές.
Σπορεία κάνεις ή αγοράζεις φυτά; |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Ποιότητα νερού - αλλαγές νερού | gianelos | Γλυκό νερό - Γενικά | 2 | 26-09-10 23:01 |
Βοήθεια σε κυκλοφορητή νερού – φίλτρο νερού | POURITANOS | Συστήματα - Εξοπλισμός και DIY κατασκευές | 155 | 11-05-09 22:20 |
Έλεχος νερού... | Marios-cy | Αρχάριοι γλυκού νερού | 8 | 19-11-08 01:55 |
Θερμοκρασία νερού σε ενυδρείο γλυκού νερού | lacrimosa_ | Αρχάριοι γλυκού νερού | 18 | 04-12-07 22:43 |
Αναλογία νερού βρύσης με νερού R.O | vouros | Αρχάριοι γλυκού νερού | 4 | 30-03-07 07:54 |