Greek Aquarist's Boards - Φόρουμ συζητήσεων γιά το χόμπυ του Ενυδρείου

Επιστροφή   Greek Aquarist's Boards - Φόρουμ συζητήσεων γιά το χόμπυ του Ενυδρείου > Θαλασσινό νερό > Παρουσιάσεις θαλασσινών ενυδρείων > Nano Reef

Απάντηση στο θέμα

Εργαλεία Θεμάτων Τρόποι εμφάνισης
Παλιά 11-11-16, 11:47
revolution1925 Ο χρήστης revolution1925 δεν είναι συνδεδεμένος
Member

Περιοχή: aridaia
Προεπιλογή

λεο το καταλαβαινω αυτό όπως ειπα και εγω μαγαζι εχω..ουτε οι δικες μας εταιριες κρατανε προιοντα εδώ..ειτε σκελετα, ειτε ανταλακτικα χρειαστούμε η παραγγελεια γινετε κατευθείαν στην ιταλια και από εκει ερχονται..
Αλλα όταν θα σου πω ότι θα κανει 10 μερες να ερθει το γυαλι σου θα το εχω εδώ στις 8 μερες! και φυσικα δεν θα περιμενω να πιασω 2-3 παραγγελειες για να σου φερω αυτό που θες..και μια βιδα να χρειαστείς θα σου παραγγειλω μια βιδα ... Ειμαστε επαγγελματιες και σκοπος μας είναι να εξηπηρετουμε τον πελατη μας οσο καλυτερα γινετε..αν δεν μπορούμε να το κανουμε αυτό ας το κλεισουμε να παμε να γινουμε ναυαγοσώστες..

αν εμενα σαν επαγγελματια με κρεμαει ο προμηθευτης μου θα αλλαξω προμηθευτη..δεν θα αφήσω κανεναν να παιζει με μενα, με το μαγαζι μου, και με τους πελατες μου..αν είναι να κλεισω το μαγαζι μου το κλεινω μονος μου δεν χρειαζομαι ΄βοηθεια΄ από κανεναν προμηθευτη.! εγω είμαι με τους πελατες μου όχι με τους προμηθευτες μου!

το μαγαζι είναι ζωντανος οργανισμος!! οσο το προσεχεις και φαιρεσε σωστα τοσο θα μεγαλωνει και θα αναπτυσετε..αν το παρατησεις με τον έναν η τον άλλο τροπο θα σ αφησει και αυτό..!

αυτος είναι ο τροπος σκεψης μου και ο τροπος που δουλευω..και ετσι θα ηθελα να μου φαιρονται και σαν πελατη,δεν είμαι ουτε περίεργος ουτε κανω παζαρια ουτε τιποτα ότι μου ζητήσεις θα το παρεις..το αν μετα απ την συναλαγη που θα κανω μαζι σου μεινω ευχαριστημένος είναι δικη μου δουλεια..

Ετσι με επιασε τωρα και τα ειπα!! τελος παντον παιδια γεροι να ειμαστε και όλα τα αλλα τα βρίσκουμε..!
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 11-11-16, 15:04
Το avatar του χρήστη leonardos
leonardos Ο χρήστης leonardos δεν είναι συνδεδεμένος
Senior Member

Περιοχή: Πρεβεζα
Προεπιλογή

για να μην σου χαλαω αλλο το θεμα θα πω ενα τελευτεο ΕΧΕΙΣ ΑΠΟΛΥΤΟ ΔΙΚΙΟ ετσι πρεπει να ειναι αλλα εχω την εντυπωση οτι καποιοι το εχουν δει μονοπωλειο (;;;
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 11-11-16, 15:54
Member

Προεπιλογή

Μονοπώλιο το 2016 με το Internet δεν υπάρχει..! Πλέον οι αγορές είναι παγκόσμιες! Σχεδόν τον ίδιο καιρό θα κάνει να μου έρθει κάτι είτε απο Αθήνα είτε απ το τιμπουκτου!!
Τα πράγματα είναι απλά, η θα προσαρμοστεις με τα δεδομένα της εποχής η θα παίζεις κορώνα γράμματα το κλείσιμο του μαγαζιού σου.. Μαρκοπροθεσμα ο σωστός επαγγελματίας θα μείνει!! Τέλος πάντων είπαμε και πριν εμείς να μαστε καλά..!
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 14-11-16, 12:42
Το avatar του χρήστη voas
voas Ο χρήστης voas δεν είναι συνδεδεμένος
Banned

Προεπιλογή

Καλημερα Άρη!
Τι νεα εχουμε φιλαρακι,πως παει το ρεεφ μας υπάρχει καμια εξέλιξη;
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 14-11-16, 23:13
Member

Προεπιλογή

Καλησπέρα Νίκο δεν έχουν αλλάξει πολλά πράγματα..
Εχθες άλλαξα νερά έβγαλα και μερικά κομμάτια απ τον ζωντανό βραχο που είχα πάρει για να ξεμπουκωσω το ενυδρείο.. Έχει αρχίσει να εμφανίζεται κοραλληνη και στον βράχο και σε μικρά στίγματα στο τζάμι τα οποία τα καθάρισα..

Τα μανιτάρια που είχα πάρει από πράσινα γίνανε καφέ, διάβασα ότι δεν θέλουν πολύ φως και ούτε πολύ ροή. Τα έβαλα σε ψιλοσκιερο μέρος αλλά η ροή σε όλο το ενυδρείο είναι πολύ και τα βλέπω κουνιουνται συνέχεια..

Δεν μπορώ να κάνω και πολλά πράγματα χωρίς τα φώτα, οπότε κάνω υπομονή και αυτήν την βδομάδα μήπως έρθουν, αν δεν έρθουν τα ακυρωνω και τα αγοράζω από εξωτερικό..

Έχω κοιτάξει και διάφορα κοράλλια και μόλις έρθουν τα φώτα θα πάρω κάποια μαλακά να αρχίσω να στοκαρω και να μαθαίνω στην πράξη τι πρέπει να κάνω με τα ζωντανά..

Επίσης θα μπορούσα να βάλω και κάποιο άλλο μικρό ψαράκι και αν ναι τι είδος?
Μ αρέσουν πολύ και τα feather duster worms και αν μου πείτε ότι κάνουν για τα λίτρα μου θα πάρω και κάνα δυο τέτοια!
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 15-11-16, 21:53
Sakisdraminos Ο χρήστης Sakisdraminos δεν είναι συνδεδεμένος
Banned

Περιοχή: Φίτζι,Σούβα
Προεπιλογή

κρίμα Άρη υπομονή θα στρώσουν όλα σιγά σιγά!
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 15-11-16, 23:55
Το avatar του χρήστη voas
voas Ο χρήστης voas δεν είναι συνδεδεμένος
Banned

Προεπιλογή

Γεια σου Άρη!
Καλα εκανες με τον βρόχο για να εχεις καλύτερη ροη!
Εαν δεν έχουν "καεί" τα μανιτάρια οταν θα μπει το Kessil και Ισορροπίσει το σύστημα πιστεύω να στρώσουν!
Dead line η εβδομάδα που διανύουμε,ετσι δεν ειναι για την παράδοση του φωτιστικου;
Καλ συνεχεια φιλε.
Απάντηση με παράθεση
Απάντηση στο θέμα

Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Δικαιώματα - Επιλογές