|
|
||||
|
||||
![]()
οχι δεν το αλλαζουμε.
καλο ειναι 1 φορα τον χρονο , να βγαζουμε το 1/3 , να το πλενουνε καλα με καυτο νερο και να το ξαναβαζουμε (αν ειναι ακριβο υλικο). αν ειναι ελαφροπετρα, πετας το 1/3 και βαζεις καινουργια. |
|
|||
|
|||
![]()
Καλημέρα στην παρέα!!!!!
Υπάρχει κάπου κάποια φωτογραφία με αυγά απο ramshorn??? Ή μπορεί να κάνει κάποιος μία περιγραφή ??? Στο πίσω μέρος του ενυδρείου μου , είναι δύο σαν φούσκες , μικρού μεγέθους , διάφανες και μέσα φαίνεται σαν να έχει αυγά!!! Ξέρω οτι θα ζητήσετε φωτογραφία αλλά δεν νομίζω να φαίνεται κάτι.. Θα προσπαθήσω να στείλω λίγο πιο μετά!!! |
|
||||
|
||||
![]()
|
|||
|
|||
![]()
Ω ναι!!! Έχω αυγά ramshorn !!!!!
![]() ![]() Χρειάζεται να κάνω κάτι ??? |
|
||||
|
||||
![]()
Εξαρτάται αν σε ενοχλούν ή όχι
![]() Βεβαια τα ψαράκια σου μπορεί να τα κάνουν δείπνο, εύχομαι χωρίς συνέπειες για την υγεία τους .
|
||||
|
||||
![]()
χρειαζεται..
να τα ξεκολλησεις με φαλτσετα προσεκτικα, να τα βαλεις σε μια 30 λιτρη γενηστρα με καλη κυκλοφορια για να μην πιασουν fungus και να ξεκινησεις παραγωγη αρτεμιας.... Τι να χρειαζεται βρε??? αυτα και εξω απ το νερο παιζει να σκασουν! ![]() |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]()
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|