|
DIY . Φτιάχτο μόνος σου Ο τίτλος τα λέει όλα. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
ωραιος Θεμη!
το επιπλο μπομπα! το ενυδρειο το μπουκωσες στην σιλικονη... μισο σωληναριο παραπανω εβαλες ![]() δεν θελει πολυ σιλικονη, κοβεις το σωληναριο της σιλικονης στα 3-4 cm και τραβας ισιες (χωρις διακοπες) μονοκοματες γραμμες , δεν θελει πολλα πολλα. οι χαρτοταινιες βοηθανε πολυ, ειδικα στην αρχη. εγω δεν βαζω ποτε. |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() ------------------------- Παράθεση:
Η αληθεια ειναι πως λιγο που δοκιμασα να βγαλω σιλικονη μου φαινεται βουνο.. Να υποθεσω πως θελει προσοχη με τον διαλυτη γιατι αμα μου ξεφυγει και περασει στις εσοχες μπορει να κανω ζημια σωστα; Κι εσενα σου πεσε παραπανω σιλικονη απ οσο θυμαμαι και για να λες οτι το καθαρισες ευκολα μου δινεις κουραγιο ![]() Ξυστρα θα αγορασω σημερα!
Θέμης Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Themis_aqua : 11-11-16 στις 10:48 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]()
ΚΑι εγω στο δικο μου 100λιτρο που ειχα φτιαξει εκανα ακριβως το ιδιο πραγμα με τις σιλικονες εβαλα μπολικη.. Δεν εκατσα ομως να την αφαιρεσω απλα εβαλα στις 4 γωνιες αλουμινογωνιες και τις εκρυψα, τουλαχιστον απ' εξω!! Αντε καλογεμιστο!!!!
Πριν βαλω τις αλουμινοφωνιες!! ![]() Και πιοοοο μετα με τις γωνιες. ![]()
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Βρήκα λάμπες ... σε διαστάσεις για τα Juwel. | Diskus fan | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 24 | 20-09-14 10:43 |
Διαστάσεις eheim 2080 | Mitsos | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 5 | 16-04-12 11:44 |
Έναρξη ενυδρείου με απορία για τις διαστάσεις του | thanos_gr07 | Αρχάριοι γλυκού νερού | 9 | 27-05-10 22:44 |
Τί πάχος τζαμιών για ενυδρείο? | StelMex | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 33 | 17-02-09 00:19 |