|
|
|||
|
|||
![]()
Μπορείς να μου αναφέρεις μερικά μαλακά κοράλλια που μπορούν να κατοικισουν τα κλόουν Νίκο γιατί με ένα γρήγορο ψάξιμο δεν βρήκα κάποια σχετική πληροφορία?
|
|
||||
|
||||
![]()
μπορει να αποικισουν καποια εφιλια η χενια η οτιδιποτε τους αρεσει χωρις αυτο να ειναι συγουρο και χωρις να μπορεις να κανεις κατι για να το πετυχεις. επισεις δεν ειναι παντα ευχαριστο για το κοραλι. γενικα αστα και θα βρουν μονα τους τον δρομο δεν ειναι αναγκι να εχουν ανεμωνη η κατι για να απικισουν για να ειναι ευτυχισμενα, τωρα το αν εμας θα μας αρεσε... ειναι αλλο θεμα που δυστυχος δεν μπορουμε να κανουμε και πολλα περισσοτερα...
|
|
|||
|
|||
![]()
Μάλιστα...εγώ για τα ζωντανά το λέω αλλά αφού δεν έχουν θέμα τότε οκ.. Και οι εφιλιες ωραίες είναι.! Θα βάλω μια στο πρόγραμμα..
Περιμένω τα φώτα και θα αρχίσω να στοκαρω.. Θα έπρεπε να τα είχα ήδη αλλα με έχει αργήσει το κατάστημα.. Βλέπω φώτο και απ τα κοράλλια και μου τρέχουν τα σάλια!! Αλλά τι να κανω μέχρι στιγμής κάνω προπόνηση υπομονής!!! Ευχαριστώ παιδιά για τα τιπς!! Την καλημέρα μου σε όλους! |
|
|||
|
|||
![]()
οι μετρήσεις κομπλε !
τι φωτιστικό θα βάλεις τελικα; Ποτε το περιμένεις.... |
|
|||
|
|||
![]()
Παρήγγειλα το kessil a 160 Σάκη από γνωστό ενυδρειακο μαγαζί της Αθήνας.. Έδωσα και τα μισά προκαταβολή..
15 μέρες μου είχαν πει και έχει περάσει κάνα 2μηνο.. Με τρεναρουν από βδομάδα σε βδομαδα.. Και εγώ μαγαζί έχω και καταλαβαίνω κάποια πράγματα, δεν νομίζω να μην θέλουν να με εξυπηρετησουν οι άνθρωποι, λογικά και αυτούς τους τρεναρει ο εισαγωγέας τους.. Παρόλα αυτά έχω αρχίσει και ψιλοστραβωνω να πω την αλήθεια μου.. Αλλά τι να κάνω είμαι και ήρεμος άνθρωπος σε γενικές γραμμές και δεν θέλω να τους κάνω φασαρία.! Τουλάχιστον μου μιλάνε ευγενικά στο τηλ! |
|
|||
|
|||
![]()
Καλό είναι να τους ζητήσεις τα λεφτά και να τους δώσεις μια ημερομηνία να στο φέρουν.
Αν δεν το φέρουν τότε το παίρνεις από έξω σε δέκα μέρες! |
|
|||
|
|||
![]()
μολις μιλησα μαζι τους..
κλασικα την άλλη εβδομαδα μου ειπε! αν δεν ερθει και παλι την ακυρωνω και το περνω απ εξω.. όλα τα πραγματα του ενυδρείου και γιαυτο και για το μεγαλο φυτεμενο που εχω θελω να τα αγοραζω από ελλαδα,προτημω να δωσω λιγα λεφτα παραπανω αλλα να τα παρει δικο μας μαγαζι..και όπως ολοι ξερετε τα λεφτα δεν είναι λιγα..το θεμα είναι ότι εγω θελω να τα δωσω σε δικο μας..Αυτοι δεν θελουν να τα παρουν.. ![]() |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
κυβος 50χ50χ60 | george79 | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 5 | 07-07-16 11:37 |
DIY κυβος για μονομάχο | alkis13 | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 50 | 04-07-09 14:03 |