|
|
||||
|
||||
![]()
Αλλη μια αλατισμενη απορια ,ο ζωντανος βραχος μεχρι ποια αλατοτητα παραμενει ζωντανος?
Επισης η java fern δευτερη μερα σε αλατοτητα 1026 δεν εχει καταλαβει τιποτα. |
|
||||
|
||||
![]()
καλοριζικη αυτη η γεννα χρηστο.
δεν εχει προβλημα ο βραχος και 030 να φτασει ( που δεν θα το πας παραπανω) θα εχει βιολογια, απο εκει και περα οποιαδηποτε αλλαγη ειδικα αποτομη εχει επίπτωση καποιοι μικροοργανισοι ειναι πιο ευαισθητοι, καμια μετρηση στο νερο εχεις κανει? κοιτα τα ψαρακια ειναι ινδονησια ετσι? απο εκει ερχονται αρκετα κοραλλια για τα ενυδρεία, η αλατοτητα ειναι ειδανικη γι αυτα στα 026, αρα εκει πρεπει να ειναι και το ανωτατο οριο για τα μικρα, αν ταλικα παρασύρονται στα ανοιχτα και δεν μενουν καπου πιο πανω στα υφάλμυρα νερα. |
|
||||
|
||||
![]()
Ευχαριστω ρε Γιανναρα που με ξεστραβωνεις στα αλατια! Τα αυγα φουγκιασαν ολα
![]() Μετρησεις θα κανω μαλλον αυριο να δω τι γινεται αν και η αμμωνια λογικα θα ειναι στα υψη εχω αφησει τα ψοφια bristle worms για να δω σε τι κατασταση ειναι η γενηστρα απο μικροργανισμους απ οτι δειχνει ειναι σε καλο δρομο αν οχι ετοιμη ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Πρωτες μετρησεις ph 8 No2:0 No3:40 αμμωνια:0,25 εχει στρωσει κιολας να τρελαθω?
|
|
||||
|
||||
![]()
Mπράβο βρε Χρήστο !!! Σε θαυμάζω !! Σούπερ
![]()
|
||||
|
||||
![]()
Σε ευχαριστω Αρτεμησια!Αν τα καταφερω ετοιμαστε ενυδρεια!
Κατα τα αλλα ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Εμένα να με σκεφτείς σίγουρα
![]()
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
προσπαθεια αναπαραγωγης του μονομαχου μου | sakis kk | Bettas | 22 | 02-05-11 09:34 |
νεα προσπαθεια!! | debbie | Αρχάριοι γλυκού νερού | 24 | 05-02-10 14:08 |
Προσπαθεια αναπαραγωγης | gogos | Δίσκοι | 23 | 15-09-08 20:45 |