|
|
|||
|
|||
![]()
Καλησπερα σε ολους!
φρεσκα κουλουρια σημερινα.. ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ 26 PH 8,3 ΑΛΑΤΟΤΗΤΑ 1026 ΑΜΟΝΙΑ 0 ΝΙΤΡΩΔΗ NO2 0 ΝΙΤΡΙΚΑ NO3 0 ΑΣΒΕΣΤΙΟ Ca 420 ![]() ΜΑΓΝΗΣΙΟ Mg 1425 ανθρακικη σκληροτητα KH 8,7 ΦΩΣΦΟΡΙΚΑ PO4 0 εριξα και την εβδομαδιαια δοση spesial blend ερωτηση..! παιζει να δουμε καμια αναπαραγωγη απ τα κλοουνακια? σημερα ολη μερα βλεπω κατι περιεργες κινησεις..παει η θυλικια να κανει οτι τον τζιμπαει και ξαφνικα σταματαει και ο αλλος αρχιζει και κανει σαν τρεμουλο διπλα της.. επισης παιζει καμια ευκολη ανεμονη για το ενυδρειακι μου? η λογο λιτρων και απειριας τις ξεχναω τις ανεμονες? |
|
||||
|
||||
![]()
αν τα κλοουνακια ειναι μικρα ακομα ειναι νωρις
οσο για ανεμωνη ειναι ενα ζωντανο που θελει ιδικη μεταχειτιση και προσοχη, επισεις αν θελεις να επικισουν τα κλουν πρεπει να βρεις μια που να μπορουν να συμβοιωσουν τα κλοουνακια που εχεις. επισεις μην ξεχνας οτι η ανεμωνη ειναι ενα αρκετα τοξικο ζωακι! δεν ειμαι ο πλεων καταληλος να σου δωσω πληροφωριες οποτε περημενε να σου πει και κανενας αλλος τπτ ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Γεια σου Άρη!
Απο μετρησεις εισαι μια χαρά και ετσι να συνεχίσεις έως ότου αρχίσεις το μπουσταρισμα και ξεκινήσουν οι καταναλώσεις εντατικότερα! Οι ανεμώνες ειναι ιδιαίτερες και ποικίλουν σε μεγέθη,χρωματισμούς,κινητικότητα και φυσικά τιμή που μπορει να φτάσει σε δυσθεώρητα ύψη! Το σίγουρο ειναι οτι θελει ενα ώριμο ενυδρείo για να νιώθει άνετα! Υπάρχουν περιστατικά που τις "μάζεψε" κυκλοφορητης καταστρέφοντας ολο το σύστημα,επίσης κάποιες αλλες Βαράνε και ψάρια! Κατοικία τα κλόουν μπορούν να βρουν και σε ενα μαλακό κοραλλι! Καλη συνεχεια φιλε! |
|
|||
|
|||
![]()
Μπορείς να μου αναφέρεις μερικά μαλακά κοράλλια που μπορούν να κατοικισουν τα κλόουν Νίκο γιατί με ένα γρήγορο ψάξιμο δεν βρήκα κάποια σχετική πληροφορία?
|
|
||||
|
||||
![]()
μπορει να αποικισουν καποια εφιλια η χενια η οτιδιποτε τους αρεσει χωρις αυτο να ειναι συγουρο και χωρις να μπορεις να κανεις κατι για να το πετυχεις. επισεις δεν ειναι παντα ευχαριστο για το κοραλι. γενικα αστα και θα βρουν μονα τους τον δρομο δεν ειναι αναγκι να εχουν ανεμωνη η κατι για να απικισουν για να ειναι ευτυχισμενα, τωρα το αν εμας θα μας αρεσε... ειναι αλλο θεμα που δυστυχος δεν μπορουμε να κανουμε και πολλα περισσοτερα...
|
|
|||
|
|||
![]()
Μάλιστα...εγώ για τα ζωντανά το λέω αλλά αφού δεν έχουν θέμα τότε οκ.. Και οι εφιλιες ωραίες είναι.! Θα βάλω μια στο πρόγραμμα..
Περιμένω τα φώτα και θα αρχίσω να στοκαρω.. Θα έπρεπε να τα είχα ήδη αλλα με έχει αργήσει το κατάστημα.. Βλέπω φώτο και απ τα κοράλλια και μου τρέχουν τα σάλια!! Αλλά τι να κανω μέχρι στιγμής κάνω προπόνηση υπομονής!!! Ευχαριστώ παιδιά για τα τιπς!! Την καλημέρα μου σε όλους! |
|
|||
|
|||
![]()
οι μετρήσεις κομπλε !
τι φωτιστικό θα βάλεις τελικα; Ποτε το περιμένεις.... |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
κυβος 50χ50χ60 | george79 | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 5 | 07-07-16 11:37 |
DIY κυβος για μονομάχο | alkis13 | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 50 | 04-07-09 14:03 |