|
|
||||
|
||||
![]()
Μια χαρά είναι και τα τεστ της Sera, ένα διάστημα τα δοκίμαζα παρέα με της ΑΡΙ και πάντα είχα ταύτιση, απλά με της ΑΡΙ επειδή είναι πιο αναλυτικά έχεις ένα θέμα να ξεχωρίσεις τα χρώματα, μάλιστα ανάλογα το φως μπορεί και να σε ξεγελάσει, με της sera τουλάχιστον είναι ξεκάθαρο αν είναι 0, αν είναι 10 ή αν είναι 25 κι όταν δεν ταιριάζει ακριβώς το χρώμα κι είναι ανάμεσα στο 10 και 25 ξέρω ότι έχω 15-20. Το πρόβλημά σου τώρα είναι δύσκολο, κάπου είχα διαβάσει για φίλτρο απονιτροποιητικό αλλά δεν θυμάμαι που, κάποιος πιο έμπειρος ελπίζω να σε βοηθήσει, προς το παρόν φειδωλό τάισμα μία φορά την ημέρα γιατί ό,τι και να κάνεις με τις αλλαγές θα έχεις πάντα πάνω από 10 νιτρικά. Βοήθεια θα έχεις απ τα φυτά, όταν αυξηθεί σοβαρά η φυτομάζα σου θα σε βοηθήσουν πάρα πολύ, εμένα φαντάσου αν δεν προσθέσω νιτρικά τεχνητώς, μηδενίζουν.
|
||||
|
||||
![]()
Πας για φίλτρο Α/Ο , και ίσως να χρειαστείς και ρητίνη για τα νιτρικά.
Πρέπει να το δεις γιατί το χειρότερο είναι πως πίνετε από αυτό το νερό
|
|||
|
|||
![]()
Αν κάνω αλλαγές με εμφιαλωμένο??
|
|
||||
|
||||
![]()
θα πληρώσεις βρε τις αλλαγές τον Κούκο Αηδόνι,
πρέπει να πας να παίρνεις τα 10λιτρα
|
|||
|
|||
![]()
Εχει στο λιντλ 6αδα με 1Ε
Θα κάνω προς το παρόν 2 μέρες νηστεία τ βδομάδα να δω πωσ θ παει.. |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Τάισμα ζωοτόκων | genecr | Ζωοτόκα | 9 | 20-02-12 20:08 |
Τάισμα με σπιρουλινα | panos1gr | Δίσκοι | 8 | 22-12-11 13:58 |
Ώρες για τάισμα! | panioul | Αρχάριοι γλυκού νερού | 28 | 15-09-11 14:41 |
Τάισμα ή όχι? | Λιβέρης Σταύρος | Γλυκό νερό - Γενικά | 3 | 12-08-08 08:38 |