|
DIY . Φτιάχτο μόνος σου Ο τίτλος τα λέει όλα. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
Τελειωσε το επιπλο,ειμαι αρκετα ευχαριστημενος απ το αποτελεσμα για πρωτη κατασκευη απλα χρειαστηκε 4 χερια το mdf για να εχω την επιθυμητη αποχρωση και μερικες φωτο
![]() Εσωτερικα εχει ατελειες με τα ραφια αλλα δεν με απασχολει... ![]() To κοντρα πλακε δεν το βιδωσα δεν νομιζω πως χρειαζεται με τοσο βαρος που θα χει πανω,αλλα το περασα με 2 χερια βερνικι ![]() Οποτε χθες βραδυ το κολλησα παιδια ![]() ![]() Με τη βοηθεια φιλου εννοειται,για πρωτη εμπειρια να πω πως δεν ειναι τοσο απλο οπως να το βλεπεις στα βιντεακια..επεσε σιλικονη παραπανω (χαλασα 1 σωληναριο bisson) κατι που φαινεται κια π τις φωτο καθως δεν τα καταφερα καλα με τις χαρτοταινιες,οποτε θελει καθαρισμα.. αυτο που με απασχολει κ με χαλασε ειναι πως στην προσπαθεια να καθησει το τελευταιο μπροστινο τζαμι,ειδα πως το ενα πλαινο εφυγε κατα 1χιλιοστο..δυστυχως δεν μπορουσα να το φερω,ειχε βεντουζαρει ηδη η σιλικονη,θα πρεπε να το ξεκολλησω κ το αφησα ετσι..απο πολυ κοντα διακρινεται δηλαδη,απο αποσταση δεν βλεπεις κατι... 100Χ42Χ41 με 8αρι ροντε, χωρις κοντρες ![]() ![]() ![]() Kι ο Θεος βοηθος παιδια ![]() Παντως σε σχεση με το 60αρι που χω τωρα μου φαινεται ενυδρειαρα,και το σημαντικο αρεσε πολυ κ στη γυναικα οπως δειχνει με το επιπλο ![]() Σημερα το πρωι πριν φυγω για δουλεια ηδη η σιλικονη ειχε σφιξει καλα,οποτε αυριο λεω να τους βγαλω τους σφιγκτηρες.. Οπως και να χει σε 7 μερες θα το τεσταρω.
|
||||
|
||||
![]()
Καλορίζικο Θέμη
![]()
|
||||
|
||||
![]()
Θέμη καλογέμιστο σου εύχομαι, ωραία δουλιά στο έπιπλο, για το ενυδρείο έχω μία μικρή ένσταση για τις σιλικόνες, θα πρεπε να βάλεις χαρτοταινία πριν το κολλήσεις σε απόσταση 2 χιλλιοστά μεγαλύτερη η κάθε πλευρά απ τα πάχη των τζαμιών. Κάτω στον πάτο καλό θα ήταν να έβαζες κοντρούλες καθώς όλο το βάρος πέφτει εκεί με την άμμο και το βάρος του νερού, κατά τ άλλα είσαι οκ.
|
||||
|
||||
![]()
Μπραβο θεμη πολυ ομορφο το επιπλο. Μου αρεσε πολυ ωραια δουλεια.
Το ενυδρειο το πλακωσες στην σιλικονη και θα σε ζορισει λιγο στο καθαρισμα. Προσεκτικα με το ξυραφι μην φας καμια γωνια παραπανω και χανει. Θα βαλεις αλουμινογωνιες η οχι?? Αν δεν βαλεις θα κανεις τον διπλο κοπο στο μα καθαρισεις την σιλικονη.
|
||||
|
||||
![]()
Κώστα με 8αρι και σε αυτό το ύψος δεν θέλει πουθενά κόντρες,
μια χαρά είναι. Το καθάρισμα απο τις σιλικόνες θα σε παιδέψει λίγο
|
||||
|
||||
![]()
Κώστα με 8αρι και σε αυτό το ύψος δεν θέλει πουθενά κόντρες,
μια χαρά είναι. Το καθάρισμα απο τις σιλικόνες θα σε παιδέψει λίγο
|
||||
|
||||
![]()
Παιδια χιλια ευχαριστω για τα σχολια σας τα χρειαζομαι
![]() Τακη ξερεις τι διαβαζω πως αν και δεν χρειαζονται κοντρες πραγματι, τουλαχιστον στον πατο βοηθανε για εξτρα στεγανοποιηση επειδη ολη η πιεση πεφτει εκει και το σκεφτομαι να βαλω μονο στον πατο.. Αλλα αυτο πρεπει να γινει μεχρι αυριο;; Αλεξη ευχαριστω οχι δεν θα βαλω αλουμινογωνιες φιλε οποτε ναι θα παιδευτω στο καθαρισμα..Εχω παρει δ.νιτρου και με μια ξυστρα τζαμιων πιστευω να το καταφερω ή ξυραφι.. ------------------------- Παράθεση:
Ναι για τις κοντρες στον πατο το σκεφτομαι ![]()
Θέμης Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Themis_aqua : 10-11-16 στις 12:21 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
https://www.youtube.com/watch?v=ui-r2oTfTog
|
||||
|
||||
![]()
ωραιος Θεμη!
το επιπλο μπομπα! το ενυδρειο το μπουκωσες στην σιλικονη... μισο σωληναριο παραπανω εβαλες ![]() δεν θελει πολυ σιλικονη, κοβεις το σωληναριο της σιλικονης στα 3-4 cm και τραβας ισιες (χωρις διακοπες) μονοκοματες γραμμες , δεν θελει πολλα πολλα. οι χαρτοταινιες βοηθανε πολυ, ειδικα στην αρχη. εγω δεν βαζω ποτε. |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() ------------------------- Παράθεση:
Η αληθεια ειναι πως λιγο που δοκιμασα να βγαλω σιλικονη μου φαινεται βουνο.. Να υποθεσω πως θελει προσοχη με τον διαλυτη γιατι αμα μου ξεφυγει και περασει στις εσοχες μπορει να κανω ζημια σωστα; Κι εσενα σου πεσε παραπανω σιλικονη απ οσο θυμαμαι και για να λες οτι το καθαρισες ευκολα μου δινεις κουραγιο ![]() Ξυστρα θα αγορασω σημερα!
Θέμης Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Themis_aqua : 11-11-16 στις 10:48 Αιτία: Automerged Doublepost |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Βρήκα λάμπες ... σε διαστάσεις για τα Juwel. | Diskus fan | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 24 | 20-09-14 10:43 |
Διαστάσεις eheim 2080 | Mitsos | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 5 | 16-04-12 11:44 |
Έναρξη ενυδρείου με απορία για τις διαστάσεις του | thanos_gr07 | Αρχάριοι γλυκού νερού | 9 | 27-05-10 22:44 |
Τί πάχος τζαμιών για ενυδρείο? | StelMex | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 33 | 17-02-09 00:19 |