|
Βιοτοπικά - Γεωγραφικά ενυδρεία Λιμνών Ανατολικής Αφρικής Παρουσιάσεις ενυδρείων Λιμνών Ανατολικής Αφρικής, συζητήσεις για διακόσμηση |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|||
|
|||
![]()
Ίσως όντως λόγω χώρου Αλέξανδρε αλλά τέτοια επιχείρηση που είχε γίνει για να έρθουν τα ψαράκια στα χέρια σου δε ξαναγίνεται.....
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Επικινδυνες αποστολες!!!
πολυ αγχος για να φτασουν,κριμα!!! |
|
||||
|
||||
![]()
Πολύ όμορφο ενυδρειο και με εξαιρετικούς κατοικους.... Σε ζηλευω πάρα πολυ.....
Τα occelatus παντα τα θεωρούσα πιο ζορικα και φοβομουν ότι θα ειχαν αψημαχιες με τα σιμιλις..... |
|
|||
|
|||
![]()
Ηλία ευχαριστώ πολύ!!
Και εγώ φοβόμουν για αψημαχίες αλλά τελικά η συμβίωσή τους είναι αρμονικότατη...!!! ![]() ![]() Ηλία σε έχω στο νου μου θα σε ενημερώσω όταν έχουμε μωρά!! ![]() ------------------------- Είναι ναι μεν και τα δύο είδη κοχυλόψαρα αλλά με τελείως διαφορετική συμπεριφορά και ως προς το είδος τους και ως προς το άλλο είδος....... Αυτή τη στιγμή και τα δύο είδη κοιτάνε τη δουλεία τους (πολύ σκάψιμο) και διαλέγουν παρτενέρ!!! ![]() ![]() Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Θοδωρής Τσιαμίτας : 09-11-16 στις 21:34 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
|||
|
|||
![]()
Ερωτοτροπίες και αναμονή για τα μικρούλια.....
![]() ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Ωραια κατασταση! Να τα χαιρεσαι!
|
|||
|
|||
![]()
Ευχαριστώ!!
Ερώτηση......έχεις μετρήσει κανείς τις μέρες που βγαίνουν τα occelatus??? ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
|
|||
|
|||
![]()
Μερικές φωτογραφίες με τα μωράκια occelatus!!!!
![]() ![]() ![]() Τρομερά προστατευτικοί και οι δύο γονείς!!!! ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Νέο με L.occelatus "gold" | Κλεόβουλος | Βιοτοπικά - Γεωγραφικά ενυδρεία Λιμνών Ανατολικής Αφρικής | 18 | 29-10-11 19:23 |