|
|
||||
|
||||
![]()
αν αμμωνια και νιτρωδη 0 και έχεις μετρήσιμα νιτρικά έστρωσε.
Αλλα μέχρι να βάλεις ψάρια να ρίχνεις τροφή να διατηρείτε η βιολογία
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
![]() Έβαλα 2 molly black. Από την ημέρα που έπεσαν τα NO2, Αμμωνία βγήκαν κάτι μικρά άσπρα σκουληκάκια αρχικά και μετά και μικρά μικρά σαλιγκαράκια. Με την αλλαγή του νερού προσπάθησα να αφαιρέσω μερικά. Σαλιγκαράκια έμειναν 3-4 αλλά τα σκουλικάκια ξανά βγήκαν. Βασικά βγήκαν στο σημείο που είχα την τροφή στο διχτάκι. |
|
||||
|
||||
![]()
Τα σκουλικάκια μάλλον θα είναι πλαναρια,
βγαλε μια φωτό να δουμε πως είναι
|
|||
|
|||
![]()
Τα σκουλικακια έφυγαν τελικά έχουν μείνει μερικά σαλιγκάρια αλλά λιγα.
Πήρα 4 molly black (την 1η βδομάδα ta 2 και μετα τα αλλα) και εναν ankistrus so (ή κάπως έτσι). Εκανα μια αλλαγή νερου 20lt και το νερό είναι νομιζω πολύ καλό με τις μετρήσεις που κάνω. Μια ερώτηση υπάρχει κάτι παρόμοιο με τα σκαλαρια που να μπορούν να μπουν σε 60lt? Επισης απο το φίλτρο έρχονται μικρές φισαλιδες αέρα που γεμίζει το ενυδρείο. Είναι φυσιολογικό? ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Στο ενυδρείο έχω βάλει 4 molly black, 2 guppy malle, 6 red cherry (πλέων βρίσκω μόνο τα 4 αλλά δεν βρίσκω πτώματα) και έναν γλύφτη νομίζω ancistrus
Μπορώ να βάλω και τον μονομάχο ή θα έχω θεμα? |
|
||||
|
||||
![]()
εσυ τι λες? θα εχεις θεμα η οχι?
εχεις διαβασει καθολου τα υπομνηματα του φορουμ? |
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
Γενικά μέρη για να κρυφτεί έχει είναι αρκετά πυκνό το ενυδρείο. Έχω διαβάσει ναι επίσης με τις red cherry δεν νομιζω να τα παει καλα |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Pangasius - ένας καρχαρίας στο ενυδρείο σας & άλλα ψάρια ακατάλληλα για ενυδρείο | delta66 | Γλυκό νερό - Γενικά | 17 | 13-05-18 20:20 |
Ενυδρείο μέσα σε ενυδρείο, θα δουλέψει; | Manuel | Bettas | 4 | 06-07-11 00:35 |