|
DIY . Φτιάχτο μόνος σου Ο τίτλος τα λέει όλα. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
Πλαστικά καπάκια για τα ανεμιστηράκια έχω και εγω, αλλά έβγαλα το σφουγγάρι για τη σκόνη γιατι κόβουν πολύ ροή αέρα.
Οτι θες να κολλήσεις στις λεντοταινίες βάλε ενυδρειακή σιλικόνη, όχι θερμόκολλα , δεν θα αντέξει πολύ, όπως επίσης και η ταινία διπλής όψης που εχουν οι λεντοταινίες δεν αντέχουν, και αυτές κόλλησέ τες με ενυδρειακή σιλικόνη
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]()
|
||||
|
||||
![]()
Ακριβώς τα ίδια με αυτά που έδειξες Θεμη http://www.ebay.com/itm/2X-Cuttable-...MAAOSwVL1V-~sr
από ebay τα είχα παρει, είναι 2 τα καπακια αυτά, το 1ο βιδώνε με τα βιδάκια του ανεμιστήρα, και το 2ο είναι κουμπωτό, ανάμεσα σε αυτά τα 2 υπάρχει το σφουγγαράκι, στην αχρή το έβγαζα και έπλενα, αλλά το καλοκαίρι είδα πως έκοβε πολύ ροή και έτσι τα εβγαλα τα σφουγγαράκια
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Ξεκιναμε για κατασκευη δισκοενυδρειου απο το μηδεν!!! | Sakisdraminos | Δίσκοι | 98 | 10-02-13 22:16 |
Κατασκευη βασης 440 λιτρα ενυδρειου. | ραφαηλ10 | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 4 | 29-05-10 19:15 |
βοηθεια για κατασκευη βασης ενυδρειου | ilias13 | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 10 | 05-04-10 22:25 |
κατασκευη καπακιου κ βασης | alan boy | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 12 | 09-05-07 23:59 |
ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΒΑΣΗΣ ΕΝΥΔΡΕΙΟΥ | sot-zoe | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 19 | 18-06-06 19:37 |