|
|
||||
|
||||
![]()
καλησπερα σ ολη την παρεα!!!
ειχα τρεχαματα και δεν προλαβα να βγαλω φωτο ποιο πρην αλλα τωρα κατι εκανα!! το ενυδρειο τρεχει καλοτσικα, εχασα ενα σαλιγκαρακι ακομα (δεν μπορω να καταλαβω... τι εχουν τα ερμα και ψοφαν ![]() και η ακανθαστρεα ειναι καπως καποιες φωρες καποιες αλλες ειναι καλα... τι να πω οτι του φανει... ![]() κατα τα αλλα ολα καλα ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Τούμπανο λεων!
Μπράβο φιλαρακι μου πολύ χαίρομαι με την πορεία που εχει το ρεεφ σου! Για κρατά θέσεις και στα ψηλά για καμια ακροπορα γιατι αρχιζει και φουντώνει! Απο μετρησεις πως εισαι λεων ; |
|
||||
|
||||
![]()
απο θεσεις Νικο αλλο τιποτα, εχω μεσα ενα καρο φραγκ καλοαστρεα και οι εφιλιες ειναι για φραγκαρισμα, μονο μια θα κρατισω απο της ντιβιζα το ιδιο και η σιμιλαρια. η παρανκορα ηρθε πρην μια βδομαδα και συνερχετε νομιζω σιγασιγα αλλα ειναι μικρη ακομα!!! οποτε αν φιγον ολα αυτα θα βρω και τελικη θεση για την εφιλια και απο χορο... απλετο!!! τωρα μια καλοαστρεα πρασινη θελω, ετσι για να αλλαξουμε και λιγο χρομα και ειμαι καλα αλλα δεν βιαζομαι και πολυ, προεχει η ψαροσυνθεση αλλα δεν βλεπω καμια προπαραγκελεια σε ψαρια και ανυσιχω
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Μπράβο λεων,ολα μια χαρά φιλαρακι!
Παρε σε κανενα μαγαζί απο αυτα που μας βοήθησαν στην έκθεση και παράγγειλε οτι θέλεις απο de Jong! Ανα ενα μηνα βάζουν εισαγωγές! |
|
||||
|
||||
![]()
δεν ξερω Νικο απο de jong εχω παραλαβει και δεν εμεινα ευχαριστημενος!!! θα περημενω μηπος ξαναδουμε καμια προπαραγκελεια καλη και τοτε θα κανω κυνηση!!! ειναι και πολλα τα ανοιχτα μετοπα και δεν ξερω που να πρωτο παω
![]() ![]() βρηκα και τον λογο που χανω σαλιγκαρια!!!! τα χτυπαει ο γιατρος κλεινουν και πεφτουν απο τα τζαμια και μετα δεν μπορουν να γυρισουν οποτε εξαντλουνται απο την προσπαθεια και οταν τα παρω χαμπαρι ειναι ποια αργα ![]() |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
εμένα αγρών αγόραζε ο δικός μου! καλή συνέχεια λεων! Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη voas : 11-11-16 στις 00:38 |
|
|||
|
|||
![]()
Λεο ο έχω ξανά πει ότι ο γιατρός δεν είναι τόσο καλός όσο φαίνεται!
Για της ευρωπαικες καραντίνες θα διαφωνισω. Έχουν πολύ λιγότερο ποσοστό θανάτων για κατά την εισαγωγή! |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 3 (0 μέλη και 3 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
ξεκινημα με reefακι 150λιτρων | jiraiya | Reef | 72 | 11-01-11 23:43 |
Το reefακι μου! | golf4470 | Reef | 13 | 11-04-10 13:54 |
Το reefακι μου! | madfdg | Reef | 96 | 12-10-08 19:36 |
Το reefακι μου | sot-zoe | Reef | 13 | 01-01-06 21:42 |
ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ DIY CO2 | GEORGE ARGOS | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 16 | 22-09-05 16:09 |