|
Greek Aquarist's Boards Οτι έχει να κάνει με τήν λειτουργία του forum. Προβλήματα, σχόλια, παρατηρήσεις. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
Τσιπουρο θα φερεις;
|
|
||||
|
||||
![]()
Θα σας στείλω εγώ τσίπουρο
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Θα τα βρούμε όλα!!!!!
|
|
||||
|
||||
![]()
Σουρωμένο περίπτερο θα στήσετε
![]() ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Κάτι μου λέει το βόρειο κομμάτι του γκάμπ δουλεύει με άλλο καύσιμο και μου αρέσει! !!!
|
|
||||
|
||||
![]()
Το θέμα αυτό ανοίχτηκε για να δούμε πόσοι είμαστε που θέλουμε και μπορούμε να λάβουμε μέρος στην έκθεση. Αφού μαζευόμαστε όπως φαίνεται, θα γίνει ομάδα έκθεσης και θα βγει και ο καταμερισμός εργασιών. Σίγουρα χρειάζεται κάποιος/κάποιοι να τρέξουν τα διαδικαστικά και να ρυθμίζουν την πορεία των προετοιμασιών/εργασιών, αλλά άτομα για αυτό πρακτικά υπάρχουν, τόσοι είμαστε!
Συνεχίστε να δηλώνετε συμμετοχή οπότε για να οργανωθούμε
|
||||
|
||||
![]()
παιδια δεν μπορω να σας πω απο τωρα σιγουρα.... ΑΛΛΑ θα κανω οτι μπορω για να ειμαι παλι κοντα σας...!!!!! Στην χειροτερη θα βοηθησω σε οτι αλλο μπορω εστω κι απο μακρυα...!!!!
|
||||
|
||||
![]()
Δε δουλευω χωρις τσιπουρο, οπως ξερεις
![]()
|
||||
|
||||
![]()
Α δεν το ξερα αυτο.
Αν φερει ο τεο τσιπουρο θα φυτεψουμε κανα αμπελι τελικα χαχαχαχ
|
||||
|
||||
![]()
Μολις γυρισα απ το καζάνι Σπύρο...Θα φερω κ καβρουμα...
|
|
||||
|
||||
![]()
Τα μαζεύω.
Οι επόμενοι με quote προσθέστε το ονοματάκι σας και καλά είναι όλοι, δίπλα να γράφουν και τι διαθέσιμο χρόνο έχουν (πχ όλες τις μέρες, το σ/κ, μόνο απόγευμα κλπ) Ομάδα Έκθεσης Θεσσαλονίκης 2017 Αρτεμισία Kostas G. alexis cosmo (πριν & μετά τη δουλειά) Safarpn Pritanis stanlee Bismakos Sakisdraminos nazgul Κουραμπιές |
|
|||
|
|||
![]()
Ομάδα Έκθεσης Θεσσαλονίκης 2017
Αρτεμισία Kostas G. alexis cosmo (πριν & μετά τη δουλειά) Safarpn (μόνο το Σαββατοκυριακο) Pritanis stanlee Bismakos Sakisdraminos nazgul Κουραμπιές __________________ |
|
||||
|
||||
![]()
Ομάδα Έκθεσης Θεσσαλονίκης 2017
Αρτεμισία Kostas G. alexis cosmo (πριν & μετά τη δουλειά) Safarpn (μόνο το Σαββατοκυριακο) Pritanis stanlee Bismakos Sakisdraminos nazgul (αν τα επαγγελματικα παραμεινουν ως εχουν, απογευματα καθημερινες και ολο το σκ κατα τη διαρκεια της εκθεσης. Πριν την εκθεση οσο περισσοτερο μπορεσω, λογω του οτι συμπιπτουν οι ημερομηνιες με καποιες υποχρεωσεις) Κουραμπιές
|
||||
|
||||
![]()
αν δεν εχω δουλεια , θα κανονισω να μαι Βεροια και να πηγαινοερχομαι καθημερινα, αν εχω , μαλλον θα μπορεσω να ειμαι μονο σκ εκει.
Δυστυχως ειναι πολυ νωρις ακομα και δεν εχω ιδεα τι θα γινει εκεινες τις μερες... Ομάδα Έκθεσης Θεσσαλονίκης 2017 Αρτεμισία Kostas G. alexis cosmo (πριν & μετά τη δουλειά) Safarpn (μόνο το Σαββατοκυριακο) Pritanis stanlee Bismakos Sakisdraminos nazgul (αν τα επαγγελματικα παραμεινουν ως εχουν, απογευματα καθημερινες και ολο το σκ κατα τη διαρκεια της εκθεσης. Πριν την εκθεση οσο περισσοτερο μπορεσω, λογω του οτι συμπιπτουν οι ημερομηνιες με καποιες υποχρεωσεις) Κουραμπιές tsala (μαλλον μονο σκ , εκτος αν ειμαι free εκεινη την περιοδο) |
|
||||
|
||||
![]()
Πάρτε υπόψη σας ότι για να βγει πέρα το εγχείρημα
θέλουμε τουλάχιστον 2-3 με αρκετό διαθέσιμο χρόνο που θα αναλάβουν το κύριο βάρος (οργάνωση/συντονισμό). Αυτούς αναζητούμε βασικά για αρχή για να προχωρήσουμε. Βλέπω διάθεση πάντως ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Αντε μπράβο παιδιά,
και αν βρεθεί τρόπος να ανέβουν οι πάγκοι Θεσσαλονίκη είναι διαθέσιμοι, θέλουν ένα χεράκι βάψιμο στα γρήγορα γιατί ψιλογραντζουνίστικάν αλλά αυτό είναι εύκολο
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Πάμε Βέλγιο τον Μάϊο του 2017? | Κλεόβουλος | Λίγα λόγια για τα "rift lakes" | 2 | 31-10-16 09:52 |
Ζωοτεχνια 2013 θα ειμαστε εκει.(7-10 Φεβρουαρίου Θεσ/νίκη) | snakepanos | Πανελλήνιος Σύλλογος Φίλων του Ενυδρείου | 366 | 18-02-13 22:46 |
Παράξενο! Πως βρέθηκε εκεί; | crywolf | Malawi | 5 | 16-11-11 00:46 |
αξονας/προπελα για eheim 2017 | Mitsos | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 3 | 02-05-06 14:57 |