|
Βιοτοπικά - Γεωγραφικά ενυδρεία Λιμνών Ανατολικής Αφρικής Παρουσιάσεις ενυδρείων Λιμνών Ανατολικής Αφρικής, συζητήσεις για διακόσμηση |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|||
|
|||
![]()
Τα οccelatus έχουν εξελιχθεί σε πολύ φιλήσυχα ψαράκια εκτός φυσικά αν βάλεις χέρι η καμιά τσιμπίδα κοντά τους που δαγκώνουν σαν να μην υπάρχει αύριο...
![]() ![]() Αυτό το χελάκι θα μου άρεσε να κάνει βόλτες στο ενυδρείο η αλήθεια είναι... ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Πολυ ωραιο ειναι Θοδωρη να τα χαιρεσε φιλε!!!
Οι occelatus φοβερες φατσες ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Σ'ευχαριστώ πολύ φίλε Αλέξανδρε!!
Κάτι θα ξέρεις για τα occelatus ![]() ![]() Ναι πραγματικά όταν έχουν χώρο ξεδιπλώνουν τα ταλέντα τους......... ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
ωραιος!
τα ψαρακια τα σπανε και τα δυο (αν και δεν ειχα ποτε occelatus), να τα χαιρεσαι! |
|
|||
|
|||
![]()
Ευχαριστώ πολύ!!
Τα occelatus έχουν φανταστική συμπεριφορά και στην αναπαραγωγή και στο να κυριαρχήσουν!!! ![]() Επίσης είναι πολύ ενδιαφέρον το ότι είναι και τα δύο είδη πολύ ήρεμα και κυκλοφορούν (στο φαγητό βασικά) σε όλες τις ζώνες του νερού! ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Εγω δεν τα καταφερα Θοδωρη με τους occelatus
![]() Ισως λογο χωρου???Ενας αρσενικος εμεινε στο τελος και μετα απο καιρο τον εχασα και αυτον! Μακαρι να εχω καποια στιγμη να διαθεσω ενα ποιο μεγαλο ενυδρειο και να ξαναπροσπαθησω,μου αρεσαν παρα πολυ τα φατσονια ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Ίσως όντως λόγω χώρου Αλέξανδρε αλλά τέτοια επιχείρηση που είχε γίνει για να έρθουν τα ψαράκια στα χέρια σου δε ξαναγίνεται.....
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Νέο με L.occelatus "gold" | Κλεόβουλος | Βιοτοπικά - Γεωγραφικά ενυδρεία Λιμνών Ανατολικής Αφρικής | 18 | 29-10-11 19:23 |