|
Βιοτοπικά - Γεωγραφικά ενυδρεία Λιμνών Ανατολικής Αφρικής Παρουσιάσεις ενυδρείων Λιμνών Ανατολικής Αφρικής, συζητήσεις για διακόσμηση |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
Λογικό είναι. Τα φοβερά αυτά ψαράκια μπορεί να βολεύονται σε μικρά ενυδρεία αλλά σ' αυτή την άπλα θα βρουν αυτό που τους αξίζει και θα είναι απόλαυση να τα παρακολουθείς
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Εγώ μέχρι και χθες θεωρούσα πως τα occelatus είναι πιο επιθετικά αλλά όταν ο κυρίαρχος αρσενικός similis θέλησε να οριοθετήσει χώρο για να παίζει με τα κορίτσια του τα occelatus απλά βρήκαν άλλο κοχύλι πιο μακριά....
![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Έχω δει similis να συνυπάρχουν μια χαρά (σε μεγάλο ενυδρείο βέβαια) με θηρία και με Mastacembelus ellipsifer κοντά 25 εκ
![]() Και τα οσελάτους θυμάμαι πως μου δάγκωναν το χέρι όταν το έβαζα στο ενυδρείο. Ατρόμητα λέμε ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Τα οccelatus έχουν εξελιχθεί σε πολύ φιλήσυχα ψαράκια εκτός φυσικά αν βάλεις χέρι η καμιά τσιμπίδα κοντά τους που δαγκώνουν σαν να μην υπάρχει αύριο...
![]() ![]() Αυτό το χελάκι θα μου άρεσε να κάνει βόλτες στο ενυδρείο η αλήθεια είναι... ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Πολυ ωραιο ειναι Θοδωρη να τα χαιρεσε φιλε!!!
Οι occelatus φοβερες φατσες ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Σ'ευχαριστώ πολύ φίλε Αλέξανδρε!!
Κάτι θα ξέρεις για τα occelatus ![]() ![]() Ναι πραγματικά όταν έχουν χώρο ξεδιπλώνουν τα ταλέντα τους......... ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
ωραιος!
τα ψαρακια τα σπανε και τα δυο (αν και δεν ειχα ποτε occelatus), να τα χαιρεσαι! |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Νέο με L.occelatus "gold" | Κλεόβουλος | Βιοτοπικά - Γεωγραφικά ενυδρεία Λιμνών Ανατολικής Αφρικής | 18 | 29-10-11 19:23 |