|
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
Παράθεση:
|
||||
|
||||
![]()
Εχω ακουσει οτι αρκετοι χρησιμοποιουν μπλε του μεθυλενιου στα αυγα για να αποφυγουν τη μουχλα.....
|
||||
|
||||
![]()
Αμα χρησιμοποιησει ασημενιους κωνους, απο φτηνους θα τους πληρωσει χρυσαφι τους δισκους! Ξερεις ποσο κοστιζει ενα ασημενιος δισκος με τα ασημενια μαχαιροπηρουνα?
![]() ![]()
Και ειπε το χρυσοψαρο:"Πρεπει να υπαρχει Θεος, αλλιως ποιος αλλαζει το "νερο"." Το παλιό 90λιτρό μου Ο βιότοπος Tanganyika μου Το 120λιτρό μου Ο 2ος βιότοπος Tanganyika μου To παλιο 35λιτρο Amano μου |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() ![]() ![]() ![]() Νίκο, γιατί δεν αφήνεις το ζεύγος να προσαρμοστεί καλά στο σχετικά νέο σπιτικό του... να κάνει 3-4 γέννες ακόμα... να έχουν τις ευκαιρίες και το χρόνο μάθουν τα ψάρια από μόνα τους χωρίς "έξωθεν βοήθεια" πως να γίνουν καλοί γονείς... και μετά, αν συνεχίζεται το "πρόβλημα" να "επέμβεις" ? Σου ζήτησαν βοήθεια; ![]() ![]() ![]() ->Ασε τα ψάρια στην ησυχία τους για κανα μήνα. Ξανα-ασχολήσου με... αυγά και ομελέτες ( ![]() Οταν λέω "Ασε τα ψάρια στην ησυχία τους", δεν εννοώ να μην κάνεις ούτε W/C ok? ![]() ![]() ![]() Μπαϊ δε γουέη, τι έγιναν οι κοντρόλλερς? (pm) |
|
||||
|
||||
![]()
Συμφωνω απολυτα αστα λιγο ακομα, σωνει και καλα να βγαλεις μωρα με την μια...
Και ειπε το χρυσοψαρο:"Πρεπει να υπαρχει Θεος, αλλιως ποιος αλλαζει το "νερο"." Το παλιό 90λιτρό μου Ο βιότοπος Tanganyika μου Το 120λιτρό μου Ο 2ος βιότοπος Tanganyika μου To παλιο 35λιτρο Amano μου |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
|
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Απιστευτο!!!!!!! | scissorhands | Γλυκό νερό - Γενικά | 16 | 07-03-05 14:55 |