|
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
![]() ![]() ![]() Θα ξεθολώσει το νεράκι? Έριξα λίγο τροφή...τί κάνω τώρα? |
|
||||
|
||||
![]()
αύριο κάνεις μετρήσεις
|
|||
|
|||
![]()
Αμωνια νιτρωδη νιτρικα τάκη?
------------------------- Εχω αρχισει να ψηνομαι και για μεσογειακο ή reef .... Τι λέτε? Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη EPANTAZ : 06-11-16 στις 20:30 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]()
Ναι
Παράθεση:
μη πας αμέσως στα βαθειά ![]()
|
|||
|
|||
![]()
Λοιπον...εχουμε κ λεμε...
Ph-->8...οπως κ της βρυσης. NH4-NH3-->0-0,5 ΝΟ2-->0 ΝΟ3-->0 Τι σημαινει? |
|
||||
|
||||
![]()
οτι το ενυδρείο είναι τελείως άστρωτο,
Κάτσε να τα πάρουμε λίγο από την αρχή. Στο ενυδρείο προφανώς δεν έχεις ψάρια (ευτυχώς) ρίχνεις τροφή ή αμμωνία ; έχεις βάλει μπόλι ; Το νερό έχει λίγη αμμωνία , αλλά στη φάση του στρωσίματος καλό είναι να έχει πιο πολύ. Πόσες ημέρες το στρώνεις ;
|
|||
|
|||
![]()
Τρεις μερες..τροφη ριχνω
Δεν εχω τπτ αλλο...ουτε μπολι... Ουτε τα φυτα τα εχω βαλει μεσα. Ειναι μονο με χαλικι ριζες κ πετρες. Ερωτηση...μπορω να βρω μπολι αλλα δεν ξερω αν το ενυδρειο απο οπου θα τα παρω ειναι σωστα στημενο. Το ρισκαρω;?; Δευτερον...ο πετσοπας προτεινε καποιο υγρο που ειχε ετοιμα βακτηρια...αυτα τι ειναι;?τα εμπιστευομαστε;? Επισης...ειπαμε ελαφροπετρα για το φιλτρο...αν βρω μεγαλα κομματια ελαφροπετρας...θα μπορουσα να τα βαλω μεσα για διακοσμηση ;? ------------------------- αδέρφια βοηθάτε......μπορώ να έχω καποιες απαντήσεις? ------------------------- έχω αγχωθεί.... Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη EPANTAZ : 08-11-16 στις 13:10 Αιτία: Automerged Doublepost |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Βοηθεια!! | fotislol | Αρχάριοι γλυκού νερού | 77 | 01-01-14 23:46 |
βοηθεια | nos | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 12 | 19-05-10 13:40 |
βοηθεια | toyotommyman | Θαλασσινό νερό - Γενικά | 4 | 01-01-08 19:35 |
ΒΟΗΘΕΙΑ | KARAGIANNISV | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 14 | 24-02-07 19:51 |