|
Malawi Αφιερωμένο στο "Greek Club about Cichlid Lovers from iliovas" απ' το οποίο άρχισαν ολα! |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|||
|
|||
![]()
Οκ ευχαριστω !! Αν βάλω λοιπον μπόλι τη Δευτέρα, μπορώ να βάλω 4 κιχλίδες?
Στάλθηκε από το SM-G920F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ------------------------- Παράθεση:
Στάλθηκε από το SM-G920F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη repfar : 05-11-16 στις 20:56 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Τα ψαράκι που ΓΕΝΙΚΑ μου αρεσουν ειναι κυριως :
Cynotilapia afra Jelo Cynotilapia sp. Hara galireya Saulosi Lampidochromis caeruleus Lampidochromis Chisumulae Lombardoi Metriaclima sp. zebra chilumba maison reef Acei luwala Flavus Δεν εχω ψαξει ακομη ποια μπορουν να συνυπάρξουν και σε ποσα λιτρα ειναι καλό να ζουν.. |
|
||||
|
||||
![]()
Εγώ ρώτησα επειδή είπες θα βάλεις μπόλι και ψάρια τη Δευτέρα
![]() Μ' αυτά τα είδη που σ' αρέσουν γίνονται διάφοροι ωραίοι συνδυασμοί. Μπορείς να βάλεις 2 ή και 3 είδη. Μερικές επιλογές: - ένα είδος Labidochromis (1+3) + Ps.sp.acei (1+3) - L.caeruleus + Cynotilapia sp. Hara gallireya (1+3) + acei - L.caeruleus + Metriaclima sp. zebra chilumba maison reef (1+4) - Chindongo saulosi (1+3) + L.caeruleus + acei - Ps.flavus (1+3) + Ps.sp.acei Δες πρώτα διαθεσιμότητες στα είδη και το συζητάμε ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Τελικά τι έγινε με τα μεταφορικά. Δεν μας είπες.
|
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
βάζω 1 L.caeruleus και 1 acei μόνο ε ; |
|
||||
|
||||
![]()
Χαρέμι εννοώ από το κάθε είδος (ανέφερα πιο πάνω την ελάχιστη επιθυμητή αναλογία αρσ-θηλ)
![]() |
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
Είναι πολύ όμορφα, χαίρομαι που επέλεξα malawi !! Οπότε 12 ψαράκια στα 300 λίτρα θα είναι ευτυχισμένα ; |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Nέος με φυτά | Lightt | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 0 | 25-01-16 20:37 |
Ερωτήσεις-Απορίες πριν το ξεκίνημα του malawi!! | \/ag | Malawi | 7 | 22-03-11 15:46 |
Ξεκίνημα 450 Ltr Malawi | Maax | Βιοτοπικά - Γεωγραφικά ενυδρεία Λιμνών Ανατολικής Αφρικής | 44 | 09-05-09 07:30 |