|
|
|||
|
|||
![]()
το spray bar το σήκωσα πιο ψηλά κ ρίχνει με σχετική ένταση.
οι μετρήσεις είναι καλές αλλά εδώ κ μια βδομάδα αλλάζω 20% κάθε μέρα κ σήμερα άλλαξα 40% οπότε δεν προκύπτει θέμα νιτρικών (τουλάχιστον την τελευταία βδομάδα). συνήθως ρίχνω easycarbo αλλά χθες δεν έριξα κ το ίδιο θα κάνω κ σήμερα. στις αλλαγές βάζω αλάτι κ διπλή δόση prime να βάλω πάλι epsom salts ??? μου φαίνονται πρησμένες οι κοιλιές τους επίσης σκέφτομαι να επισπεύσω το μοιραίο κ να απομακρύνω το άρρωστο ψαράκι που παραπαίει ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Αστο λιγο να δεις αν συνελθουν αν οχι κατι αλλο τρεχει......
|
|
||||
|
||||
![]()
Διαβάζω και προσπαθώ να καταλάβω τι γίνεται αλλά δεν
![]() Την θεραπεία με Flagyl+epsom την ολοκλήρωσες? Έχεις αλάτι μέσα τώρα? Τι λιπάσματα ή άλλα ζουμιά ρίχνεις? Μετρήσεις έχεις αυτή τη στιγμή? Ταΐζεις αυτές τις μέρες και τι? *τα ψάρια δεν τα βλέπω καλά ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Ανακεφαλαίωση
έριχνα για 6 μέρες flakes μουλιασμένα σε Flagyl epsom salts έβαλα σε δύο αλλαγές κ μετά σταμάτησα εδώ κ μια βδομάδα έχω αλάτι 0,2% λίπασμα δεν έχω ρίξει από τότε που ξεκίνησε το πρόβλημα έριχνα easycarbo αλλά το σταμάτησα κ αυτό από χθες στις αλλαγές προσθέτω το ανάλογο αλάτι κ διπλή δόση prime τις προηγούμενες μέρες τάιζα flakes (μίξη 3 διαφορετικών τροφών) 1 φορά τη μέρα. χθες τάισα 2 φορές. ελάχιστα flakes καταλήγουν στο βυθό μέχρι χθες όλα τα ψαράκια (εκτός του άρρωστου) φαινόντουσαν καλά. από χθες επιδεινώθηκε η κατάσταση του άρρωστου κ σήμερα το πρωί προέκυψε κ το θέμα με τα υπόλοιπα ------------------------- αμμωνία μέτρησα (υγρά Api) πριν την πρωινή αλλαγή κ ήταν 0. τα υπόλοιπα δεν τα μέτρησα Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη GN_AZ : 05-11-16 στις 12:40 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]()
Γιώργο θα σου πω τι θα έκανα εγώ αν μου έδινες έτσι το ενυδρείο :
-Θα σταματούσα να ταΐζω για τις επόμενες 3 μέρες τουλ. -αύξηση οξυγόνωσης -διατήρηση του αλατιού (0,2-0,3%) -σταμάτημα όλα τα ζουμιά/λιπάσματα (Prime μόνο τη συνιστώμενη δόση) και θα έβαζα άνθρακα στο φίλτρο. Έλεγχο/παρακολούθηση και ίσως αλλαγή πλεύσης μετά το 3ήμερο. |
|
|||
|
|||
![]()
όλα δεκτά κ σας ευχαριστώ όλους που βοηθάτε
ο άνθρακας τι ακριβώς είναι κ που μπορώ να τον βρω σήμερα ? είναι Σάββατο οπότε η αγορά μέσω internet είναι ανέφικτη |
|
||||
|
||||
![]() |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Αναγνώριση προβλήματος | mobar78 | Αλγες (Φύκη) και προβλήματα φυτών | 12 | 09-07-16 11:07 |
sos υποψία ick | CHRIS4204 | Ασθένειες - Θεραπείες γλυκού νερού | 8 | 09-12-08 13:22 |
Εκτίμηση προβλήματος | Juan | Ασθένειες - Θεραπείες γλυκού νερού | 7 | 31-10-05 19:00 |
υποψία ασθένιας | gemini_str | Ασθένειες - Θεραπείες γλυκού νερού | 3 | 12-07-04 15:51 |