|
|
||||
|
||||
![]()
δεν γινεται αυτο λεοναρδε, αυτο ξεστήνεται μονο για να μπει ξανα στο trigon 350.
![]() εγω να δω πως θα τραβας φωτογραφιες, αφου εσυ θα κρατας το ενυδρείο, ![]() ![]() μπαχαλο τα εχω κανει... αλλαγη σαμπ, αλλαγη επιπλου, τωρα λεω και για trigon350, νομίζω οτι τελικά θα γινει αυτο που εγινε και πέρυσι......... |
|
||||
|
||||
![]()
σε παρακαλω να ειμαι σε μια γωνια με την καμερα (και κανενα επιδεσμο) οταν θα το ανακοινωσεις??? χαχαχαχαχα
![]() ![]() ![]() ειναι δυσκολο ρε γαμοτο να αλλαχτει το επιπλο ![]() προσεχε τι ανακοινωνεις γιατι βλεπω τον Νικο να σου χτυπαει το κουδουνι κανα πρωι ετοιμος για αλλαγες!!! χαχαχα την καμερα θα την εχω στο κεφαλι δεν το χανω με τπτ!!!! εεεεεε ρε γλεντιααααα ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
[QUOTE=leonardos;978220]σε παρακαλω να ειμαι σε μια γωνια με την καμερα (και κανενα επιδεσμο) οταν θα το ανακοινωσεις??? χαχαχαχαχα
![]() ![]() ![]() ειναι δυσκολο ρε γαμοτο να αλλαχτει το επιπλο ![]() προσεχε τι ανακοινωνεις γιατι βλεπω τον Νικο να σου χτυπαει το κουδουνι κανα πρωι ετοιμος για αλλαγες!!! χαχαχα την καμερα θα την εχω στο κεφαλι δεν το χανω με τπτ!!!! εεεεεε ρε γλεντιααααα ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Λες να ετοιμάσουμε αποσκευές και να ξεκινήσουμε; |
|
||||
|
||||
![]()
απο μετρησεις νικο ειμαι χαμηλα σε ολα, πιο τακτικες αλλαγες νερου, σωστοτερη ρυθμιση σκιμερ, καθαρισμα σαμπ, αλλαγη λαμπτηρων, καλύτερη θερμοκρασια, το ενυδρειο τραβαει στοιχεία, αλλα με χαλασμενη τη δοσομετρικη δεν το προλαβαινω χειροκινητα.
κατα τα αλλα δεν εχασες τιποτα, η κουβεντα για βελτιωσεις- αναβαθμιση χρονιζει. εγω ψαχνω αχθοφόρους( αν και οταν ερθει η ωρα)και ο λεοναρδος θελει να ειναι cameraman. παλι καλα που εσυ εισαι των καλων προθεσεων. |
|
||||
|
||||
![]()
350αρια διαβαζω........Αντε,στην βραση κολλαει το σιδερο.....
![]()
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
------------------------- Παράθεση:
με τη δοσομετρικη θα τη δει ο σακης αλλα πιθανοτατα ειμαι για καινούργια. πρεπει να βαλω δοσομετρικη και να κανω κατι με την υπερχειλιση γιατι αυτη που εχω δεν κατεβαζει αρκετα λιτρα να καλυπτει τα 2000λ . το λεοναρδο αστον να λει για φωτογραφιες, στα κουβαλήματα τον εχω υπολογισει. Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη j.p. : 06-11-16 στις 15:54 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() ![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
πολλά μπραβο γιαννη! πάει τέζα με φουλ καταναλώσεις φιλαρακι! είμαστε μακριά γιαννη και δεν μπορούμε να βοηθήσουμε στα πρακτικά! την δοσομετρικη την εστειλες στον σακη τελικά? εχεις τον λεων και δεν φοβάμαι αλλά πρέπει να το πάρει απόφαση! ![]() καλή συνέχεια φιλαρακι! |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Δώστε πληροφορίες στον λαό! ![]() |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Βοήθεια... Trigon 190 vs Rio 180 | tasos12 | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 6 | 11-04-13 11:47 |
Trigon 190 | mimisrx8 | Εξοπλισμός Θαλασσινού νερού | 2 | 27-02-11 18:30 |
Trigon και Κινεζος | Papas35 | Εξοπλισμός Θαλασσινού νερού | 16 | 23-12-09 16:08 |
Νεο REEf (trigon 350) | VRILO | Θαλασσινό νερό - Γενικά | 75 | 22-07-08 22:04 |