|
|
|||
|
|||
![]()
Εννοείται απ' έξω γιατί αν βάψεις από μέσα θα πρέπει να στρώσεις στο βυθό εφημερίδες για να μη λερωσεις την αμμο και θα κάνεις διπλό κόπο.........Χαχαχαχαχαχαχα!
Επειδή πάλευα 1,5 χρόνο με τα χαρτόνια, θα σου πω ΒΑΨΕ την πλάτη. Πολυ καλό αποτέλεσμα!!! |
|
|||
|
|||
![]()
Λοιπον....ερωτηση για τα υλικα του φιλτρου ...ποια ειναι αναλωσιμα κ ποια οχι.;
Τα λευκα σφουγγαρια στο κοκκινο 'συρταρι' μπορω να τα αλλαξω με filterwool; Κ στα δοχεια κατω κατω εχει σφουγγαρια παλι. επειτα μακαρονι..που θα συμπληρωσω siporax...να το γεμισω η οχι; Κ απο πανω ειναι ο ανθρακας..χρειαζεται;?; η μπορω να τον βγαλω κ να βαλω κ εκει siporax κ πανω ενα κομματι filterwool;;;; Εχω βαλει χαλικι ριζες πετρες κ νερο...κ περιμενω να δω τι γινεται με φιλτρο φια να το βαλω μπροστα... |
|
||||
|
||||
![]()
ποιο φιλτρο έχεις ;
|
|||
|
|||
![]()
Fluval 306
|
|
||||
|
||||
![]()
Το ενυδρειακό βαμβάκι δεν ξέρω αν μπορεί να σταθεί στο κόκκινο όρθιο κουτι,
σφουγγάρι στο κατω καλαθακι μόνο, βγαζεις τον άνθρακα και γεμίζεις βιολογικό υλικό τα άλλα 2. Στο 2ο αντι για σιποραξ μπορείς να βάλεις ελαφρόπετρα που είναι πάμφθηνη
|
|||
|
|||
![]()
Οταν λεμε βιολογικο υλικο;
|
|
||||
|
||||
![]()
Ολα αυτά τα υλικά που βάζουμε στα καλαθάκια,
όπως μακαρόνι (siporax), ελαφρόπετρα , κεραμικα κλπ https://www.google.gr/search?q=%CE%B...w=1280&bih=647
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Βοηθεια!! | fotislol | Αρχάριοι γλυκού νερού | 77 | 01-01-14 23:46 |
βοηθεια | nos | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 12 | 19-05-10 13:40 |
βοηθεια | toyotommyman | Θαλασσινό νερό - Γενικά | 4 | 01-01-08 19:35 |
ΒΟΗΘΕΙΑ | KARAGIANNISV | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 14 | 24-02-07 19:51 |