|
|
||||
|
||||
![]()
Kαλωσηρθες.
Τα ψαρακια δεν κανουν για το ενυδρειο αυτο. Το λευκο ειναι corydoras και πρεπει να ειναι σε κοπαδακι. Τι διαστασεις εχει το ενυδρειο? |
|
||||
|
||||
![]()
Καλησπέρα και καλώς ήρθες!!
Αν μπορείς γραψε μας τις διαστασεις του ενυδρείου... Καρχαριάκι ούτε λόγος ,μην το σκέφτεσαι καν... |
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
Απλά, χωρίς να γνωρίζω αν αυτά τα είδη ψαριών μπορούν να συμβιώσουν μαζί, πίστευα ότι από τη στιγμή που τα έχει αρκετό καιρό μαζί, και αν εξαιρέσουμε το γεγονός ότι του έχει ψοφήσει το ένα ινδιανάκι τότε δεν υπάρχει κάποιο θέμα. Και επειδή πολύ παλιά είχε και ένα καρχαριάκι το οποίο και μου άρεσε (μου θύμιζε πιο πολύ απ' όλα τα υπόλοιπα ότι είναι ψάρι), είπα να ρωτήσω αν κρίνετε ότι είναι καλό να πάρω ένα. Παράθεση:
Edit: Για τις διαστάσεις θα μάθω και θα σας ενημερώσω, όπως επίσης και για τα μπουκαλάκια που αφορούν το χλώριο, και κάποια άλλα για τα βακτήρια που μου ανέφερε. |
|
||||
|
||||
![]()
Kοιτα αναλογα ποια εννοείς ως καρχαριάκια...
Τα silver shark για παράδειγμα θέλουν τουλάχιστον 2 μιση μετρα ενυδρειο Τα παγκασιους κατα την γνωμη μου δε θα επρεπε καν να πωλούνται...βάσει μεγέθους..αν ψάξεις θα βρεις αρκετες περιπτωσεις που τα ειδαν μικρα και χαριτωμενα και στην πορεια η παραμεγαλωναν και ηθελαν δεξαμενη ή πεθαιναν.. Yπάρχει και ο rainbow shark αλλα και πάλι παμε σε πολυ μεγαλυτερο ενυδρειο... και επιλεγμενους με προσοχη συγκατοικους.. Παρ αυτα θεωρω πως ξεκινας ,βλέπεις αν πραγματικά θέλεις να ασχοληθεις με το χόμπι κι απο επιλογες αλλο τιποτα... εμενα η πρωτη μου επαφη ηταν με ενα ενυδρειο (ο Θεος να το κανει) το μισο του μισου του δικου σου και μου ελεγαν πως μπαινουν ανετα 10 χρυσοψαρα...ευτυχως για τα ψαρια και για μενα δεν εβρισκα ανταλλακτικο για τη λαμπα (κατι τετοιο, δε θυμαμαι καλα) και επειδη είχα ψηθει ήδη για ενυδρειο πηρα μεγαλυτερο...παλι βεβαια εγιναν λάθη αλλα όσο ασχολεισαι μαθαινεις ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
Παράθεση:
Τώρα, αν μου πείτε να μην πάρω, πραγματικά δεν θα κάνω του κεφαλιού μόνο και μόνο επειδή μου αρέσει. Τα υπόλοιπα, όλοι πιστεύετε ότι δεν ταιριάζουν μεταξύ τους; Να μην πάρω 1 ακόμη ινδιανάκι και 1 κόρυ για 2διάδα; Θα επανέλθω το απόγευμα με τις διαστάσεις. |
|
||||
|
||||
![]()
Μην το παίρνεις έτσι ,ειλικρινά, απλά δυστυχως μεσα στα λάθη που έχουμε κάνει σχεδον όλοι είναι να παίρνουμε ψάρια είτε ασύμβατα μεταξύ τους,είτε ψαρια που δεν κάνουν για τα ενυδρεια μας με αποτελεσμα ή τα ψαρια να μην δειχνουν τις πραγματικες τους συμπεριφορες ή να έχουμε θανατους,αρρωστιες κτλ...
Είχα δεί νεον ή καρντιναλ (δε θυμαμαι) σε 50 λιτρο 6 ψαρια και σε 200 λίτρα 20 και επαθα πλακα με το ποσο διαφορετικη συμπεριφορα είχαν... Στη θέση σου θα τα εδινα όλα και θα εβαζα κάποιο αλλο είδος μικρόψαρου ή μονομαχου... Δεν εχω ασχοληθει με τα ινδιανακια (αν εχω καταλαβει σωστα για τα serpae tetra ) αλλα παλιοτερα που το σκεφτομουν ειχα δει πως προτεινεται κοπαδι και μεγεθος ενυδρειου τουλαχιστον 80*30... Τα cory θελουν κι αυτα ομαδουλα...Για τις χηρες δεν εχω ιδεα... Δες τις διαστασεις και βλεπουμε ... Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Πάνος : 12-11-16 στις 22:31 |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Τι είδη ψαριών έχω ... | bouhy34 | Αναγνωρίσεις ειδών | 27 | 10-11-13 18:30 |
Αγορά Ενυδρείου 60 λίτρων & Είδη ψαριών | danny | Στήσιμο Κοινωνικών ενυδρείων | 31 | 09-10-12 23:20 |
Μοναχικά είδη ψαριών | kostasz87 | Γλυκό νερό - Γενικά | 8 | 31-03-12 18:09 |
Προτιμήσεις για είδη ψαριών | dimitris1986 | Αρχάριοι γλυκού νερού | 4 | 21-10-09 11:48 |