|
Συστήματα - Εξοπλισμός και DIY κατασκευές Το σύνολο του τεχνητού εξοπλισμού και υλικών που θα υποστηρίξουν τη δεξαμενή μας, μετατρέποντας την σε ένα υγειές κύκλωμα. |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
||||
|
||||
![]()
εγω θα σου πρότεινα να βάλεις μια υπερχείλιση,
ξύλινη είναι η κατασκευή και γίνεται πολύ ευκολα, τα υπόλοιπα είναι απλά, τα φλοτερ δεν τα εμπιστεύομαι και πολύ, έφτιαξε ένας φίλος κάτι παρόμοιο που εχω και εγώ αλλά με φλοτέρ και όχι με υπερχείλιση και προχθές πλημμύρισε ![]()
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Σκεψη Για Κατασκευη Sump.... | mmamatsis | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 48 | 24-01-13 00:01 |
Μεθοδοι αλλαγης νερου! | kyriakos giorgas | Αρχάριοι γλυκού νερού | 15 | 10-07-09 17:43 |
Μεθοδοι Αλλαγης Νερου! | kyriakos giorgas | Χημεία - Φυσική θαλασσινού νερού | 30 | 02-06-09 19:49 |
σκεψη για κατασκευη ενυδρειου(80χ40χ35) συμβουλες..?? | apolonistis | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 7 | 30-01-09 20:03 |
Περι αλλαγης νερου | AlexanderTheGr | Γλυκό νερό - Γενικά | 5 | 15-05-07 23:23 |