|
Γλυκό νερό - Γενικά Οτι δεν εμπίπτει στις εξειδικευμένες κατηγορίες. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
Έχω δοκιμάσει και τα δύο.
Με αυτό της TETRA είχα ακριβώς το ίδιο πρόβλημα. Πλέον χρησιμοποιώ για όλα τα τεστ Aquarium Pharm Πολύ πιο εύχρηστα και μακροπρόθεσμα πιο οικονομικά. Είναι λίγο πιο ακριβά στην αγορά τους αλλά δίνουν πολύ περισσότερα τεστ. |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Το τεστ ΝΟ3 της Αq.Pharm. έχει άλλες διαβαθμισεις από την ΤΕΤRA? Δηλ. η tetra έχει στο καρτελάκι με τα χρώματα για τα αποτελέσματα του τεστ 0 και 12,5 κλπ.... Αν είμαι στο 5 ας πούμε, να μην το ξέρω η καημένη ![]() ![]() ![]() Η Aq.Pharm. πως πάει απ'αυτής της πλευράς? |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Εγώ θα σου έλεγα να κάνεις μια βόλτα στο LFS σου και να του ζητήσεις να δεις το καρτελάκι με τα χρώματα, έτσι για να μην αγοράζουμε "γουρούνι στο σακί" |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Το ότι δεν πάει κατευθείαν από το 0 στο 12, είναι καλό ![]() Ευχαριστώ |
|
||||
|
||||
![]()
Και σίγουρα ειναι καλύτερο σαν τεστ.
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
|
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
marine PH test vs freshwater PH test | DimmyF | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 5 | 11-07-05 23:44 |
Crash test | lasal | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 11 | 14-01-05 22:52 |
Water test kit | yannis | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 18 | 05-09-04 02:21 |
Πρόβλημα με το tetra test analy set | FOUS | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 4 | 15-05-03 17:03 |