|
|
|||
|
|||
![]()
καλημέρα, πρωί πρωί πήγα κ έψαξα σε δύο SM κ βρήκα μόνο Ινδονησίας.
τι ποσότητα βάζω ? υπάρχει κάποια αναλογία ? η πληγή του ψαριού πάντως εμφανίζει συνεχή βελτίωση. από χθες βράδυ που έσβησαν τα φώτα μέχρι πριν λίγο που το παρακολούθησα η διαφορά είναι αισθητή. παραμένει βέβαια κρυμμένο ανάμεσα στη rotala αλλά πλέον δεν κάθεται στο βυθό. στέκεται στη μεσαία ζώνη κ πότε πότε ανεβαίνει κοντά στην επιφάνεια πάνω από το φίλτρο κ δίπλα στο θερμοστάτη. σε καμία περίπτωση όμως δεν έχει την κινητικότητα των υπόλοιπων. πριν λίγο έριξα κ το πρώτο γεύμα για σήμερα κ βγήκε από τα φυτά ψάχνοντας για flakes. |
|
||||
|
||||
![]()
βάλε 4-5 ξυλακια
δεν υπάρχει κάποια γνωστή δοσολογία, δεν θα το κάνεις και ρυζόγαλο ![]()
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
να τις βάλω σε διχτάκι κ να τις κρεμάσω να αιωρούνται ή να τις ρίξω στο βυθό ? |
|
||||
|
||||
![]()
βρε καμια 10αρια ξυλάκια έχει το φακελάκι που παιρνω εγω
![]() ρίχτα μέσα χύμα.
|
||||
|
||||
![]()
οι διαφορές κανέλας http://proionta-tis-fisis.com/kanela...s-i-alitheia/#
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
και κράτησα αυτό Οι ευεργετικές ουσίες της κανέλας είναι διαλυτές στο νερό. Η κουμαρίνη δεν είναι κι έτσι μπορούμε να απαλλαγούμε από αυτήν ρίχνοντας ζεστό νερό σε ένα από τα γνωστά χάρτινα φίλτρα όπου έχουμε βάλει κανέλα αντί για καφέ. Αρα δεν μας απασχολεί το είδος της κανέλας στο ενυδρείο ![]()
|
|||
|
|||
![]()
δεν βλέπω να την παλεύει το ψαράκι
![]() κ φοβάμαι μη συμβεί το μοιραίο τις μέρες που θα λείπω κ προκύψει θέμα κ στα υπόλοιπα ------------------------- το άρρωστο ψαράκι κολυμπάει σχεδόν ανάποδα στην επιφάνεια οπότε θεωρώ ότι η κατάσταση είναι μη αναστρέψιμη. τα υπόλοιπα παρουσιάζουν μια περίεργη συμπεριφορά από το πρωί. εκτός από 4-5 που παίζουν όπως συνήθως τα υπόλοιπα έχουν μαζευτεί σε μια γωνία στην επιφάνεια κ κάθονται εκεί. θα προσπαθήσω να γράψω βίντεο που να φαίνεται ------------------------- video ------------------------- με το σκεπτικό ότι σήμερα θα έφευγα κ θα έμεναν ατάιστα όλη τη βδομάδα έριξα παραπάνω τροφή χθες. υπάρχει περίπτωση να φταίει αυτό ? κ άλλο video Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη GN_AZ : 05-11-16 στις 11:03 Αιτία: Automerged Doublepost |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Αναγνώριση προβλήματος | mobar78 | Αλγες (Φύκη) και προβλήματα φυτών | 12 | 09-07-16 11:07 |
sos υποψία ick | CHRIS4204 | Ασθένειες - Θεραπείες γλυκού νερού | 8 | 09-12-08 13:22 |
Εκτίμηση προβλήματος | Juan | Ασθένειες - Θεραπείες γλυκού νερού | 7 | 31-10-05 19:00 |
υποψία ασθένιας | gemini_str | Ασθένειες - Θεραπείες γλυκού νερού | 3 | 12-07-04 15:51 |