|
|
||||
|
||||
![]()
οχι, κανενα
κάνε μια καλη αλλαγή πριν φύγεις και εισαι ενταξει, και σημερα και αυριο τάισε πολύ καλα
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
![]() θα ταΐσω καλά αύριο κ το Σάββατο πριν φύγω. αύριο θα κάνω άλλα 10 λίτρα αλλαγή με το ανάλογο αλάτι κ το Σάββατο πριν φύγω θα αλλάξω 20 λίτρα. το ψαράκι θα καταφέρω να το σώσω ? η πληγή μοιάζει να έχει μικρύνει αλλά πρέπει να έχει πιάσει κάτι σαν fungus (είναι πολύ μικρό κ δύσκολα ξεχωρίζουν οι λεπτομέρειες) |
|
||||
|
||||
![]()
Το Σάββατο άλλαξε 2 φορές από 20 λίτρα,
βάλε και κανα ξυλακι κανέλα μέσα στο ενυδρείο, τωρα που θα λείπεις δεν μπορείς να κάνεις και πολλά
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
έχω διαβάσει για την κανέλα παλιότερα αλλά δεν θυμάμαι πολλά εκτός του ότι η κινέζικη είναι κατώτερης ποιότητας κ πρέπει να προτιμάται της Σρι Λάνκα ![]() έχεις κανα link εύκαιρο να μελετήσω ? |
|
||||
|
||||
![]()
Ναι έχει κάποιες διαφορές ή Κινέζικη από αυτή της Σρι Λάνκα,
αν δεν κάνω λάθος έχει κουμαρίνη η Κινέζικη, αλλά στη περίπτωση μας , μας ενδιαφέρουν τα αιθέρια έλαια της Κανέλας, επομένως βάζεις όποια βρεις ή όποια έχεις
|
|||
|
|||
![]()
καλημέρα, πρωί πρωί πήγα κ έψαξα σε δύο SM κ βρήκα μόνο Ινδονησίας.
τι ποσότητα βάζω ? υπάρχει κάποια αναλογία ? η πληγή του ψαριού πάντως εμφανίζει συνεχή βελτίωση. από χθες βράδυ που έσβησαν τα φώτα μέχρι πριν λίγο που το παρακολούθησα η διαφορά είναι αισθητή. παραμένει βέβαια κρυμμένο ανάμεσα στη rotala αλλά πλέον δεν κάθεται στο βυθό. στέκεται στη μεσαία ζώνη κ πότε πότε ανεβαίνει κοντά στην επιφάνεια πάνω από το φίλτρο κ δίπλα στο θερμοστάτη. σε καμία περίπτωση όμως δεν έχει την κινητικότητα των υπόλοιπων. πριν λίγο έριξα κ το πρώτο γεύμα για σήμερα κ βγήκε από τα φυτά ψάχνοντας για flakes. |
|
||||
|
||||
![]()
βάλε 4-5 ξυλακια
δεν υπάρχει κάποια γνωστή δοσολογία, δεν θα το κάνεις και ρυζόγαλο ![]()
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Αναγνώριση προβλήματος | mobar78 | Αλγες (Φύκη) και προβλήματα φυτών | 12 | 09-07-16 11:07 |
sos υποψία ick | CHRIS4204 | Ασθένειες - Θεραπείες γλυκού νερού | 8 | 09-12-08 13:22 |
Εκτίμηση προβλήματος | Juan | Ασθένειες - Θεραπείες γλυκού νερού | 7 | 31-10-05 19:00 |
υποψία ασθένιας | gemini_str | Ασθένειες - Θεραπείες γλυκού νερού | 3 | 12-07-04 15:51 |