|
Παρουσιάσεις κοινωνικών ενυδρείων Παρουσιάστε το κοινωνικό σας ενυδρείο! |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Γκάπυ πλάτυ τα πάνε μια χαρά. Εγώ πάντως θα σου πρότεινα πλάτυ διάφορα χρώματα. Είναι πολύ όμορφα ψαράκια.4 Πέτα και τα πλαστικά και αν θέλεις εύκολο φυτό βάλε javamoss σε ηφαιστιακό βράχο που αναπτύσσεται πανεύκολα και αποτελεί τέλεια κρυψώνα για τα μωρά. Εμένα τα μωρά κρύβονται στη moss για μερικές μέρες και μετά βγαίνουν και αρχίζουν να σουλατσάρουν με τα μεγάλα. |
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
πλατυ εχω 3 .ενα μαυροκοκκινο θηλυκο - ενα γαλαζομπλεασπρο θηλυκο και ενα ασπροκοκκινομαωρο αρσενικο . για guppy τωρα θελω να παρω διαφορα χρωμματα ------------------------- ερωτηση . πηρα απο εναν φιλο αλλα ξεχασα να ρωτησω !! κατι βραχια και κατι Ξυλα ! τα οποια ηταν στο δικο του ενυδρειο !. ποια διαδικασια πρεπει να ακολουθησω ??? πρεπει να τα βρασω ?? η τα βαζω μεσα οπωσ ειναι ?? γιατι ειδα οτι οπου ακουμπησε το ξυλο αφησε κατι καφετιλες Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Sector2001 : 04-11-16 στις 16:01 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
|
|||
|
|||
![]()
καλησπερα φιλοι ..... .σημερα εκανα μια αλλαγη νερου μιας και νεο ενυδρειο ....
ειχα κανει ομως ενα τεραστιο λαθος... το εφτιαξα με Μπολι και φιλτρα απο ενυδρειο που ετρεχε.... αλλα δεν επλυνα στην αμμο ... με αποτελεσμα σημερα που εκανα χρηση τις σκουπας εβλεπα απο τα χαλικια.... τρομερη βρωμα να βγαινει .... και αναγκαστηκα να αλλαξω σχεδον το 50%.... επισης οταν κλεινω τα φιλτρα για να κανω την αλλαγη ή για να τα καθαρισω βλεπω να αιωρειται μεσα στο ενυδρειο πολυυυυυυ βρωμια..... τι μπορω να κανω ??..... θελω να αλλαξω χαλικια αλλα δεν εχω ακομα χαλαζιακη αμμο και περιμενω να φτιαξω ή να βρω μια βαση για να το μεταφερω .... |
|
||||
|
||||
![]()
βάλε ενυδρειακό βαμβακι στο φίλτρο και θα καθαρίσει μόνο του,
και κάνε πάλι σκουπα βυθού , με προσοχή όμως να μη σηκώνεις βρώμα από κάτω
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
οπα !!! ενυδρειακο βαμβακι ??? που να το βαλω ?? εχω 2 φιλτρα μεσα ... το ενα ειναι το aquael Τurbofilter 500 με σφουγγαρι απο κατω και μακαρονια μεσα και το αλλο ειναι ena aquael απλο με σφουγγαρι μεσα ... το βαμβακι που μπορω να το βαλω ?? εκανα αλλαγη νερου με την σκουπα ρουφαγα τα χαλικια μεσακαι εβλεπα την βρωμα ΦΟΥΛ μεσα στην σκουπα αλλα μετα πεταγα τα χαλικια παλι κατω .... το κακο ειναι οτι ρουφαγε και πολυ νερο οποτε .... σε πολυ συντομο χρονο ειχα ρουφηξει τα 35 λιτρα απο τα 65 ..... |
|
||||
|
||||
![]()
Μία στρώση βαμβάκι χωράει ανάμεσα στα σφουγγάρια και στο βιολογικό υλικό,
βάλε και στα 2 φίλτρα. Προετοίμασε πολύ νερό, και ενώ κάνεις σκούπα ταυτόχρονα προσθέτεις και ας αλλάξεις και 100 λίτρα νερό.
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Μπολι απο ενυδρειο με γκαπι σε ενυδρειο με χρυσοψαρα | lordpektroni | Αρχάριοι γλυκού νερού | 3 | 26-11-14 23:37 |