|
|
||||
|
||||
![]()
Καλησπέρα σε όλους!
Το ενυδρείο τρέχει χαλαρα χωρις προβλήματα αλλα και χωρις κοράλλια! ![]() Κατα τα αλλα είχαμε και γέννες σαλιγκαριών ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Να σου ζησουν τα μικρα
Τα σαλιγκαρια εχω ακουσε οτι γεννανε συνεχεια και πολλες φορες αυτο γινεται προβλημα |
|
||||
|
||||
![]()
μωρε ας γενισουν αυτα και θα την βρουμε την λυση
![]() γενανε σε αρκετα ενυδρεια αλλα πρεπει να τους κατσει!! ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Χαχαχαχα.
|
|
||||
|
||||
![]()
Καλησπέρα παιδιά!
Σημερα γυρνώντας απο την δουλεια πέρασα και πηρα μια λάμπα,αφαίρεσα την ανοιχτή μπλε και εβαλα αλλη μια μπλε,συνεπώς εχω δυο μπλε μια ροζ και μια λευκή.Στο δικό μου μάτι ειναι πολυ πιο όμορφο το οπτικό αποτέλεσμα διότι τονίζονται περισσότερο τα χρωματα. Πηρα και δυο κοράλλια τα οποία ντιπαρισα καλα και βγάζοντας απο μεσα κατι σκουλίκια,τους εκανα εισαγωγή στο ενυδρείο! Έπειτα έκανα αλλαγή νερου καθαρισμό σκίμμερ αλλαγή υλικών και φυσικά καθαρισμό στο σαμπ! Φωτο αυριο γιατι εχει θεμα το Photobucket κανουν συντήρηση ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Έδω ντιπαρω τα κοραλλακια....
![]() ![]() Και μια φωτό απο το σαμπ μετα την συντήρηση..... ![]() Και δυο φωτό ακόμα μετα την αλλαγή λάμπας........μια κανονική και μια με φεγγαροφως! ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Εκτός από υπερβολικά καθαρός είσαι και πολύ ερωτικός. .....
Μουνλαιτ και πάει λέγοντας! !!!!! |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Το πρόβλημα δεν ειναι ο πληθυσμός που θα δημιουργήσουν που μπορεις εύκολα να τον ρυθμίσεις,αλλα τα αυγά που κανουν και μεταφέρονται στο σαμπ και στον εξοπλισμό γενικότερα! |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
paul.asty reef tank | paul.asty | Reef | 32 | 25-01-18 13:28 |
voas reef tank 550l | voas | Reef | 2418 | 19-12-17 16:43 |
new project bonjai reef tank 270 λιτρα | harris samos | Reef | 283 | 04-12-17 15:07 |
Saltwater Aquarium and Reef Tank e-Book | freediver | Βιβλιογραφία θαλασσινού νερού | 2 | 23-11-14 16:59 |
Antesco's reef tank | antesco | Reef | 53 | 11-01-07 01:00 |