|
Γλυκό νερό - Γενικά Οτι δεν εμπίπτει στις εξειδικευμένες κατηγορίες. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
τα τεστ σε χαρτάκια που δειχνουν και CL2 είναι λάθος, τελείως λάθος,
στο εχω πει αρκετες φορες ΜΗΝ ΑΣΧΟΛΕΙΣΑΙ
|
|||
|
|||
![]()
ΟΚ ΜΑΝ
![]() αλλά δεν ξέρω πως να μετρήσω το χλ, πως? |
|
||||
|
||||
![]()
βαζεις αντιχλώριο
και ΔΕΝ ΤΟ ΜΕΤΡΑΣ δεν χρειάζεται
|
|||
|
|||
![]()
Με έχεις δυσκολέψει όμως. Και αντι χλώριο που θα βρω?
|
|
||||
|
||||
![]()
Σε τι σε έχω δυσκολέψει ;
Αντιχλώριο θα βρεις σε όλα τα πετ-σοπ Να προτιμήσεις Prime, είναι το πιο οικονομικό
|
|||
|
|||
![]()
εντάξει. Κατάλαβα.
|
|
||||
|
||||
![]()
Λάμπρο και στη κανάτα να το αφήσεις το νερό για 24 ώρες,
έχει εξατμιστεί το χλώριο, το περισσότερο τουλάχιστον. Ειχα μετρήσει και εγω χλώριο με χαρτάκια και μου έδειχναν ότι ναναι, Λόγω του φίλτρο άνθρακα που έχω , δοκιμάζω μόνο με υγρα τεστ, τα χαρτάκια είναι αναξιόπιστα
|
||||
|
||||
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Τάκη αντιχλώριο βάζει τελικά ο φίλος ?
Γιατί αν κατάλαβα καλά απλά αφήνει τις κανάτες μια μέρα μέσα στο σπίτι. Και αν βάζει κανάτες, πως υπλογίζει το νερό στην κάθε κανάτα για να ξέρει πόσο αντιχλώριο να ρίξει ? ή μήπως το ρίχνει μετά στην στήλη του νερού ? Εσύ κατάλαβες πως το κάνει ? |
|
||||
|
||||
![]()
http://www.seachem.com/prime.php
Σε όποιο petshop πας και ζητήσεις αντιχλώριο για το ενυδρείο θα σου δώσουν. |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|