|
Βιοτοπικά - Γεωγραφικά ενυδρεία Ν. Αμερικής Παρουσιάσεις ενυδρείων Ν. Αμερικής, συζητήσεις για διακόσμηση |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
γιωργο η ΑΟ, 7 χωρις μπουστερ 4 με μπουστερ.
μετα απο 20 λεπτα φλας. ισως αρχισε να αρπαζει απτην αχρησια? |
|
||||
|
||||
![]()
Μια χαρα ειναι ..... απλα μετο booster εχει τη "σωστη" πιεση ... ειναι overclocked
![]()
|
||||
|
||||
![]()
οκ,τοτε καλα παμε
![]() ...αυτα ειναι. μυρισε το ενυδρειο τυρφη ![]() γουσταρω λασπη ![]() |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() ΜΗΠΩΣ ήθελες να γράψεις 2 και σου "ξέφυγε" το μηδενικό; ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
οχι νικο 20 ηθελα να γραψω.
την αφησα να τρεχει μεχρι να φτιαξω το φιλτρο με την τυρφη ![]() θα μας δωσεις και τα φωτα σου τωρα για αμμωνιες κλπ? ![]() βασικα θελω τη γνωμη σου για το θεμα του στρωσιματος αλλα και για την προσαρμογη. το μαγαζι τα εχει σε ph 5.5 και θερμοκρασια 28. εγω πριν λιγο που μετρησα tds ειχα πεσει στα 87ppm και θα ξαναμετρησω σε λιγο που θαχει τελειωσει η αλλαγη. ph δεν μετρησα γιατι θα μετρησω αυριο το πρωι. βασικα δεν ξερω tds και στο μαγαζι,οποτε θα χρειαστει να μετρησω απτη σακουλα. με την κατασταση του φιλτρου δεν εχω βγαλει ακρη ακομα. εχω την εντυπωση πως το μπολι δεν επιασε,αλλα θα ξαναδω το πρωι και θα ξαναμετρησω αμμωνια τωρα μολις τελειωσει η αλλαγη. αν δεν επιασε το μπολι,να ειναι τουλαχιστον καθαρο το νερο για τα ψαρια. αυριο μαλον δεν θα ταισω καθολου,η θα ταισω παρα πολυ ελαφρα. το ιδιο και ολη την επομενη εβδομαδα.ενα φυλλαρακι σε καθε ψαρι,ετσι για σνακ ![]() ποιο απο σας τα παλικαρια δεν εχει να κανει τιποτα το πρωι και θελει ναρθει να βοηθησει? ![]() αν θελει κανεις πειτε μου. μια φωτο προχειρα τωρα στην αλλαγη. edit μετρηση tds τωρα,76 ppm. 4.5 gh εφτασε.νομιζω καλα ειναι για αρχη ε? δεν τη χαμηλωνω αλλο. Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη kgf12345 : 03-11-16 στις 01:40 |
|
||||
|
||||
![]()
Νικο η οσμωση ηταν σε μη λειτουργία πανω απο ενα χρονο μεσα σε ενα κουτι σε μια αποθηκη .... Χρειαζοταν ενα καλο flush ...
![]() Μετρα ph να δεις που βρισκεται σημερα ....
|
||||
|
||||
![]()
τωρα πριν που μετρησα πεχα ηταν στο 7.
καλα δεν περιμενα να πεσει σημερα κιολας. (θελω να)πιστευω πως αφου το νερο εχει μαλακωσει αρκετα,τα ψαρια δεν θα εχουν προβλημα με το πεχα μεχρι να πεσει κιαυτο. και ας ειναι σε 5.5 στο μαγαζι. με μια καλη προσαρμογη δεν θα ειναι θεμα. γιωργο τι λες εσυ? τελικη μετρηση tds τωρα που τελειωσε η αλλαγη,71 ppm. |
|
||||
|
||||
![]()
σημερινες μετρησεις, tds 71ppm, ph 6.5
κατεβηκε μισο βαθμο απτο βραδι και μαλον θα κατεβει κιαλλο. ευτυχως κατεβαινει αργα ![]() ετοιμαζομαι και παω για τα ψαρια ![]() η αμμωνια 0.5 η ελευθερη αμμωνια με θερμοκρασια 28 και ph 6.5 ειναι 0.0011 εννοειται πως θα μπει και Prime αναγκαστικα δυστυχως.... σημερα καλα ειναι,τα καρφια φοβαμαι αργοτερα. αναγκαστικα με αλλαγες... σημερα δεν θα ταισω και θα ταφησω να ηρεμησουν. απο αυριο θα αρχισω τις μετρησεις και τις καθημερινες αλλαγες. Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη kgf12345 : 03-11-16 στις 11:13 |
|
||||
|
||||
![]()
Βρε , έβαλες τα ψάρια μέσα τελικά ;
Τα πήρες ;
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() ![]() Όταν είναι παρατημένη τόσο καιρό... φλασάρεις 2-3 λεπτά και αφήνεις να τρέξει για καμιά ώρα (αυτό το νερό... ΔΕΝ το βάζεις στο ενυδρείο) και πολύ λέω.- ------------------------- Παράθεση:
![]() ΚΑΛΩΣ τα δέχτηκες.- Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Diskus fan : 04-11-16 στις 17:30 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]()
ευχαριστω νικο!
παντως η κουβεντα εκανε καλο. ξεκαθαρισα κανα 2-3-4 πραγματα στο μυαλο μου ![]() παρτε τη εδω.δεν λειτουργει το photobucket προσωρινα. |
|
||||
|
||||
![]()
Αρκετα με αυτο το θεμα ε...
Ανοιξε νεο στα βιοτοπικα Ν Αμερικης να μας κανεις και μια παρουσιαση.
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() ΑΝ χρειαστείς φύλλα (κατάπα, πλάτανο)... πες μου.- ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
ph 6.4 μετρηση πριν μιση ωρα.
αλλα κανω και μια μικρη αλλαγη τωρα οποτε θα ξαναμετρησω το βραδι. την προσαρμογη την εκανα 3 ωρες νικο ![]() με σωληνακι αεραντλιας,αεραντλια και θερμαντηρα. ηταν πολυ μαλακο το νερο του μαγαζιου(11 ppm tds κιεγω ειχα 70). τα δικα μου Tds θα τα κατεβασω κιαλλο,αλλα το κανω σιγα σιγα με την ΑΟ. τη φωτο δες και πεσμου τα ψαρια πως σου φαινονται. |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
"Αλληλοπάθεια" ή "Μπορούμε να απαλλαγούμε από τις άλγες?" | Κλεόβουλος | Βιβλιογραφία Γλυκού Νερού | 2 | 04-06-15 18:34 |
Τάισμα "γρήγορων" και "αργών" ψαριών | filebox | Αρχάριοι γλυκού νερού | 8 | 25-11-11 21:39 |
O Raven "πρασινισε" και ο "θρονος" οπως και το gab κανει το γυρο του κοσμου!!! | Γιώργος Κ | Ιστοσελίδες στο Internet | 37 | 23-08-10 22:10 |
"Επίσημη" έκδοση "υπολογιστή" ενυδρείου | Fonamstel | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 27 | 07-06-04 04:23 |
ΠΕΡΙ "ΖΟΥΜΙΩΝ" ΚΑΙ "ΑΦΕΨΗΜΑΤΩΝ" (Συνεχει | newfish | Γλυκό νερό - Γενικά | 0 | 18-12-02 21:29 |