|
|
|||
|
|||
![]()
Ομορφα...αν βρω μπολι αυριο..
Πως μπορω να το συντηρησω μεχρι ν τελειωσω τη διακοσμηση του ενυδρειου? |
|
|||
|
|||
![]()
Να συντηρήσεις τη βιολογία από το μπόλι εννοείς; Εγώ θα έλεγα να τελειώσεις τη διακόσμηση και μόλις ξεμπερδέψεις, βάζεις το μπολι και άμεσα το πρωτο η τα πρώτα σου ψαράκια. Ταΐζεις ελάχιστα στην αρχή και κάνεις μετρήσεις για να δεις που βρίσκεσαι. Αν βρεις μπόλι τώρα και αργήσεις να βρεις ψαρι, θα χάσεις τη βιολογία ή για να τη συντηρήσεις θα πρέπει να ρίχνεις τροφή για να καταναλώνουν τα βακτήρια και.να επιβιώσουν. Γιατί να μπεις όμως σε αυτή τη διαδικασία;
|
|
|||
|
|||
![]()
Οκ..οποτε θα τελειωσω με τη διακοσμηση πρωτα κ μετα παμε για τα υπολοιπα...
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
¶ρχοντας......βαλε καμιά φωτογραφία να δούμε τι έφτιαξες και να πάρεις καμιά ιδέα κι από εμάς αν θέλεις.
|
|
|||
|
|||
![]()
Το ενυδρειο εχει στηθει επιπλο με γυαλα.χωρις νερο κ διακοσμο...μακαρι ν μπορουσα να ανεβασω φωτο για να μ πειτε τι κανω......γιατι ειλικρινα εχω πελαγωσει!!!
Rehau 180 μαυρο με βαση Εξωτερικο φιλτρο fluval 306 με εχτρα υλικο siporax. Αεραντλια fluval q2 190-600l με κουρτινα Κυκλοφορητη( αν λεγεται ετσι γιατι τα εχω μπλεξει) sun sun jp-065 Διακοσμητικα χαλικι,ριζες κ πετρες που δεν θα επηρεασει το ph.. Φυτα ριζες ανουμπια και αννα ![]() ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Αεραντλία βάζεις για οξυγόνωση η για αισθητικους λόγους; Γιατι δεν είναι και τόσο αισθητικές οι μπουρμπουλίθρες ειδικά από κουρτίνα. Οξυγόνωση πετυχαίνεις με μια καλή ανατάραξη της επιφάνειας με τη βοήθεια του σπρέι μπαρ. Οι πέτρες και το χαλίκι πώς ξέρεις ότι δεν είναι ασβεστολιθικά για να επηρεάσουν το ph; τα έχεις δοκιμάσει; Τι ψαρια είπαμε θα βρεις μέσα;
Υ. Γ. Την Αννα βγάλτ' την από μέσα, θα πνίγει. |
|
|||
|
|||
![]()
πολλες γνωσεις δεν εχω...οτι εχω προσπαθησει να διαβασω απο μονος μου εδω με τη βοηθεια των υπομνηματων και τη δικη σας.
αεραντλια... την ειδα στο καταστημα σε ενα δικο τους ενυδρειο και μου αρεσε σαν αποτελεσμα...αν δεν κανει , τοτε δεν υπαρχει θεμα και να την βγαλω απο μεσα... ψαρια θα μπουν χρυσοψαρα... τα ξυλα ειναι mopani (οπως διαβασα οτι πρεπει να ειναι και απο το υπομνημα) πετρες και χαλικια ηταν συσκευασμενα και μ ειπαν οτι ειναι μη ασβεστολιθικα... οσον αφορα τα φυτα οντως την αννα δεν την ανεφερε το υπομνημα...δεν θα επιζησει καθολου μεσα στο ενυδρειου λογω ψαριων η δεν κανει λογω νερου; ![]() ![]() |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Βοηθεια!! | fotislol | Αρχάριοι γλυκού νερού | 77 | 01-01-14 23:46 |
βοηθεια | nos | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 12 | 19-05-10 13:40 |
βοηθεια | toyotommyman | Θαλασσινό νερό - Γενικά | 4 | 01-01-08 19:35 |
ΒΟΗΘΕΙΑ | KARAGIANNISV | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 14 | 24-02-07 19:51 |