|
Παρουσιάσεις Φυτεμένων Ενυδρείων Υποβρύχιοι κήποι - aquascaping |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
![]()
Παίδιά έτσι το πήρα το ενυδρείο , έχω μεταφυτέυσει κάποια φυτά και έχουν πιάσει και δυναμώσει γενικά.
Τα ψάρια εκτός από τις γαρίδες και τα 4 Rummy-nose, 4 black neon, υπήρχαν. Αλλά επειδή διάβασα ότι αν είναι 1 από κάθε είδος βασανίζονται τους πήρα παρέα. Επίσης έβαλα και τα ξύλα. Σιγά σιγά θέλω να βγάλω τα guppy, τον πλέκο, κάποια από τα SAE, τα Swordtails αλλά πρέπει να βρώ να τα δώσω. ------------------------- Επίσης αυτά γίνονται σιγά σιγά γιατί αν πάω να χωθώ με τα μούτρα , θα τρώω την ψαροτροφη τέλη του μήνα. Το φίλτρο είχε βιολογία καθώς το ενυδρείο έτρεχε , του πρόσθεσα καινούργιο μακαρόνι γιατί ήταν άδεια μία θήκη του φίλτρου, και έβαλα αμπούλα με βακτήρια και τροφή κτλ για να δέσει μετά την μεταφορά γιατι έγινε 100% αλλαγή νερού Τα τέστ αν δεν κάνω λάθος μου δείχνουν Νιτρώδη 0 Νιτρικά 10 PH 6,7-6,8 Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη LeonidasD : 02-11-16 στις 17:39 Αιτία: Automerged Doublepost |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Το πρώτο μου ενυδρείο. !!! | Λάμπρος.Τ | Παρουσιάσεις κοινωνικών ενυδρείων | 20 | 22-12-15 23:10 |
Το πρώτο μου DIY ενυδρείο... | krispie | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 22 | 22-02-12 18:09 |
Το πρώτο μου ενυδρείο | morfeas2002 | Στήσιμο Κοινωνικών ενυδρείων | 19 | 06-06-11 12:08 |
Το πρώτο ενυδρείο! | wings | Παρουσιάσεις κοινωνικών ενυδρείων | 9 | 17-01-11 22:32 |
Το πρώτο μου ενυδρείο | krom | Στήσιμο Κοινωνικών ενυδρείων | 2 | 15-01-09 13:21 |