|
|
||||
|
||||
![]()
δεν ειναι θεμα αδυναμιας (αν και δεν το κριβω πολυ μ αρεσουν) ειναι οτι εχω βαλει τα christmas tree και μου ειναι πολυ κριμα να τα χασω στι και να μου μινει και ο ποριτης αμανατι που δεν λεει και κατι σαν κοραλι (αν και παει πολυ καλα τωρα τελευτεα και θελω να τσεκαρω κατι.... πιστευω οτι μεγαλωνοντας ο ποριτης μεγαλωνει και η αποικεια των σπυρογραφων αλλα δεν ειμαι ακομα συγουρος ελπιζω)
μια απο τις μεγαλες μου φοβιες ειναι μην κωλισω κατι που θα με αναγκασει να βαλω τετοια ψαρακια (για καταπολεμιση) ελπιζω να ειμαι τυχερος αν και μαλλων αργα η γρηγορα... κατι θα ερθει. ο νεος ριακτορας θα περασει ενα τεστ ακομα σε μερικες μερες που θα του βαλω τον νεο αντιφωσφορο (μικροτερης κοκομετριας) ελπιζω να μην εχω θεμα παλι αν και δεν νομιζω πιστευω οτι ολα θα πανε καλα ![]() |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Πέρασαν οι μπόρες που ειχες και βγήκες ακόμα πιο δυνατός,απλα ετοιμάσου να τα στολίσεις σε κανενα μηνα τα Christmas tree ![]() Καλη αρχη να εχει ο ριακτορας,καλοδουλευτος! |
|
||||
|
||||
![]()
ΝΙκο εκανα μια προβα να τα στολισω (πειρα και μπαλιτσες και αστερακια και οοοολα τα σχετικα) αλλα αυτα τα τημα καθε φωρα που πισιαζω κλινουν
![]() |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
στολισατε τα feather τους βαλατε και λεντακια, καλά χριστουγεννα
![]() ![]() το chelmon φανταστικο ψαρακι, και εχει και χρησιμότητα μεσα στο ενυδρείο, αλλα να μην ηταν τοσο αβέβαιε η επιβίωση του. τo magnifica πολύ καλο, γενικσ καποιο απο τα dartfish. το δευτερο τανκ, μεγαλωνει αρκετα, τρωει αρκετα, λερωνει αρκετα, θα το πιεσει το σύστημα σου λεοναρδε. |
|
||||
|
||||
![]()
Καλύτερα όχι δεύτερο τανκ συμφωνώ και εγώ, ρασακια βάλε , έχουν κίνηση χρώμα και είναι και χρήσιμα.
Και καμιά φώτο δεν θα λέγαμε όχι χαχα
Κώστας Πληροφορίες ενυδρείου : Reef Main display800l , Sump 200l Lighting : DIY custom multichip led Circulation: 3xwp60 jebao , jebao dct12000,Skimmer Atb big econo , Calsium reactor : Shuran jetstream 1, Zeo reactor Diy Cooling Tr20, Heating Eheim Jager Auto top off DIY , ROWw |
|
||||
|
||||
![]()
Λεων τι εγινε;
Πως παει το ρεεφ εχουμε κανενα νέο; Βαλε καμια φωτο αγόρι μου να χαζεψουμε λιγο ![]() |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
ξεκινημα με reefακι 150λιτρων | jiraiya | Reef | 72 | 11-01-11 23:43 |
Το reefακι μου! | golf4470 | Reef | 13 | 11-04-10 13:54 |
Το reefακι μου! | madfdg | Reef | 96 | 12-10-08 19:36 |
Το reefακι μου | sot-zoe | Reef | 13 | 01-01-06 21:42 |
ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ DIY CO2 | GEORGE ARGOS | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 16 | 22-09-05 16:09 |