|
|
||||
|
||||
![]()
στελνωντας μειλ σε καποιους επαγγελματιες ανταποκριθηκαν και εχουν καποια ειδη τροφεους. μαλλον θα βγαλω ακρη.
προβληματιζομαι αν θα βαλω 1 ή δυο ειδη. μεχρι στιγμης βρισκω ικολα και Kazumba τα οποια μου αρεσουν και τα δυο επισης ποσο μεγαλη διαφορα εχει σε συμπεριφορες ή κατι αλλο αν θα ειναι F0, F1 ή καποιας αγνωστης γενιας? γιατι στην τιμη εχει διαφορα. και προφανως αν παρει κανεις F0 ή F1 τα βαζει μονα τους χωρις αλλο ειδος ε? θεωρειτε οτι μια 8αδα θα μπορουσε να ζησει μονη της στο εν λογω ενυδρειο? η ειναι λιγα τα ατομα? Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη fotis478 : 01-11-16 στις 19:06 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
|
|
||||
|
||||
![]()
Εγώ θα πρότεινα να αποφύγεις τα F0 (άγρια) τροφέους.
Τα σωστά ψάρια εκτροφής κατά τη γνώμη μου δεν έχουν διαφορές από τα άγρια και είναι πιο εύκολα προσαρμόσιμα. Στο ενυδρείο σου κι εγώ θα έβαζα 2 είδη (τουλ. 10 άτομα από το κάθε είδος). Αν βάλεις ένα είδος βάλε τουλ. 12+ |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Tropheus Duboisi απο εκει που ξεκινησε το γεννος Tropheus | Zair | Λίγα λόγια για τα "rift lakes" | 2 | 14-05-13 20:23 |
Tropheus Duboisi,Tropheus Bulu Point fotos | domresvanis | Tanganyika | 26 | 04-02-11 09:54 |
tropheus | ραφαηλ10 | Tanganyika | 12 | 23-07-10 17:59 |
Rio 240-tropheus | fotis478 | Tanganyika | 12 | 08-12-08 16:44 |