|
|
||||
|
||||
![]()
οκ,θα το δοκιμασω και θα σας πω εντυπωσεις
![]()
|
||||
|
||||
![]()
Εγώ πάντος μιλούσα για δυο κουταλάκια του γλυκού! δυο κουταλιές της σούπας? Θα το δοκιμάσω!
|
||||
|
||||
![]()
τα μωρα σου πως τα πανε,γιατι ξεφυγαμε παλι απο το αρχικο θεμα
![]()
|
||||
|
||||
![]()
Μια χαρά και μεγαλώνουν να ρωτήσω τώρα το εξής, πότε συνήθως πρέπει να τα χωρίσω? ήδη βλέπω κάτι σαν τσακωμούς δεν είμαι σίγουρος όμως αν είναι τσακωμοί ή παιχνίδι!
Αύριο υπόσχομαι φωτό. Τελικά δεν είναι 5 αυτά που μείναν αλλά 8! κάτι είναι και αυτό για πρώτη γέννα. ε? και επίσης συνεχίσω αρτέμια ή σιγά σιγά να τους ρίξω και λίγο αποξηραμένο η κατεψυγμένο σκουλίκι?
|
||||
|
||||
![]()
όποιο βλέπεις "άτακτο" να το χωρίζεις.
δοκίμασε να δώσεις σκουλικάκι και αν τρώνε σιγά σιγά άρχισε να ταΐζεις. θα δεις με τι λαιμαργία τρώνε σκουλικάκι.! καταπίνουν ακόμη και μεγαλύτερα σκουλίκια απο το μέγεθός τους.! |
|
||||
|
||||
![]()
Τώρα την πάτησα για τα καλά! Να δώ που θα χωρέσω τόσα ενυδρεία! και πρέπει να πάρω και θερμοστάτες και πρέπει να και πρεπει να και πρεπει να ..... τα έχω παίξει!!!!!!!
Μόλις τελειώσω το μεσημέρι πάω να πάρω δυο με τρια betta tanks από αυτά που είδα στο watter inn ελπίζω να μην είναι πανάκριβα, για να μπορώ να βάλω μέσα και θερμοστάτες, να αρχίσω σιγά σιγά να κατεβάζω και την θερμοκρασία στους 26?
|
||||
|
||||
![]()
αν έχεις τα ψάρια σου σε δωμάτιο που έχει τουλάχιστον 22 βαθμούς θερμοκρασία και πάνω όλη μέρα τότε δεν έχεις πρόβλημα, και κατα την γνώμη μου δεν θες και θερμοστάτη, και αν κάνεις αλλαγές νερού κάθε 3 μέρες στις γυάλες ή τα ενυδρειάκια δεν χρειάζεσαι και φίλτρο. μπορείς η να κατασκευάσεις/κολλήσεις ενυδρειάκια ή να αγοράσεις έτοιμα. κατα την γνώμη μου σε 5΄λίτρα νερού ένας μονομάχος ζει καλά. βέβαια δεν είναι και οι ιδανικές συνθήκες αλλα προκειμένου να κρατήσεις/μεγαλώσεις/αναπαράγεις πολλούς μονομάχους κάτι τέτοιο θα πρέπει να γίνει.
|
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|